2777
2789

متوجه میشم

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک هر ادکلن یا عطری بزنم آخرش تو بغل شوهرم یا یکی دیگ هم بودم میگفتن بوی بچها رو میدی 😐 عطر خاصی میدی 

از شوهرم دور بودم اس میداد دلم برا بوی بدنت ک بوی کوچولوهارو میده تنگ شده ☹️ 

خیلی جالبه عطر تنمه و خودم حس نمیکنم 

اره خیلی ام شدید متوجه میشم واسه همین میگرنم همیشه رو حالت فعاله😂

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
موندگاریش خوبه؟ میدونین میلی چنده

موندگاریشون اگه اصل باشه عالیه ولی راستش گرونه من ژادور رو اواخر تابستون گرفتم هفت تومن ولی اگه فیک و شرکتی بخواید بگیرید هم گود گرل هم ژادور رو میتونید شیشه ۱۵۰ میل رو تا زیر یک تومن تهیه کنید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

من بوی ادکلنم رو خودم کامل متوجه میشم حتی تا دو سه روز بعدش.

بخصوص تو خیابون که راه میرم چون باد میادش یه سره بوی ادکلنم بلند میشه یا تا جایی که میرم همه میگن چه ادکلنی زدی اونقدر خوشبویه.

یا مثلا در کمدمو باز میکنم کلا کمدم بوی ادکلنم رو میده اونم لباسایی که مثلا ممکنه یک هفته پیش بهشون ادکلن زده باشم.

بنابراین بستگی به نوع ادکلن و عطر داره.

معمولا اصلی ها پخش بو و ماندگاری بالایی دارن 

باز معمولی ترا چندساعت بعد دیگه بوشون قابل تشخیص نیست.یه ادکلن دیگه دارم که معمولیه نهایت تا سه چهارساعت بوش رو متوجه بشم خودم.بقیه هم خیلی بوش رو نمیفهمن زیاد 

من بوی ادکلنم رو خودم کامل متوجه میشم حتی تا دو سه روز بعدش. بخصوص تو خیابون که راه میرم چون باد می ...

منم اینو گرمی گرفتم ۱۳۰۰

ولی اللن زدم اومدم جایی

مثلا میشینم پا میشم خودم میفهمم در حالت عادی خودم متوحه نمیشم

اهان  ممنونم عزیزم

خواهش میکنم گلم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

آره متوجه میشم خودم.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
یه عطرخوب زنونه بوی ملایم معرفی میکنین. فقط خیلی گرون نباشه هااااا......

لالیک لامور مارک فراگرنس 

ایفوریا مارک فراگرنس

مامانم اسمانی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوست داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم