2789

چند وقتشه؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه خودش الکی درست نمیشه که

چند وقتشه

اگه زیر ۷ ۸ ماهه شبا ک میخوابه سرشو ب طرفی ک میخوای بچرخون بهتر میشه ولی توجه نکنی همینطوری سرش شکل میگیره

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

کجای سرش! استخوان سر! اگر گرد بودن منظورته.. میتونی با خوابوندن بچه به پهلو ها و به پشت حالت بدی.. ...

کار از کار گذشته الان یک سال و نیمشه منم این کارها رو می کردم و موقع خواب سرش و جا به جا می کردم ولی چون شیر یکی از سینه هام خشک شده بود و فقط از یه سینه شیر میدادم زیاد فایده نداشت