2777
2789
عنوان

ادمینی

77 بازدید | 4 پست

سلام دوستای گلم👋

دوره ادمینی یاد میدم 

حالا ادمینی چیه

تو پیج هایی مثل آنلاین شاپ یا بلاگری میتونی جواب کامنت بدی جواب دایرکت بدی میتونی تولید محتوا کنی و... 

بهت یاد میدم همه اینارو از صفر تا صد 

جوری که درآمد ملیونی داشته باشی

هم تو تلگرام هم اینستا و...

شاید شنیده باشی که با ادمینی به درآمد میرسی درسته من کمکت میکنم به درآمد برسی🥺❤️

با پشتیبانی 24ساعته💚

با قیمت فقط فقط 200تومن🚫

میتونید پیام بدید بهم تو شخصی بهتون ایدی تلگرام میدم و بعد از واریز عضو گروه میکنم 

❤️👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز من واقعا میترسم از کسی پول بگیرم کارشو راه نندازم چون کارما داره بدجوری تو زندگی زمینم میز ...

ب ی پیجی همینجور اعتماد کردم تو دوره شون ک تو تلگرام بود انقد توهین میکردن و بد حرف میزنن اومدم بیرون پولمم کوفتشون بشه .اگه راس میگید ی دور رایگان بزارید انجام بدم اصلا من ازتون حقوق هم نمیخوام فقط دایرکتارو جواب میدم ببین بلدم یا نه چرا ما اعتماد میکنیم یبار شما اعتماد نمیکنید

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
ب ی پیجی همینجور اعتماد کردم تو دوره شون ک تو تلگرام بود انقد توهین میکردن و بد حرف میزنن اومدم بیرو ...

من دوره یاد میدم دوست عزیز میتونم چندتا فایل رایگان بفرستم برات اعتماد کنی