2777
2789
عنوان

ادمینی

81 بازدید | 4 پست

سلام دوستای گلم👋

دوره ادمینی یاد میدم 

حالا ادمینی چیه

تو پیج هایی مثل آنلاین شاپ یا بلاگری میتونی جواب کامنت بدی جواب دایرکت بدی میتونی تولید محتوا کنی و... 

بهت یاد میدم همه اینارو از صفر تا صد 

جوری که درآمد ملیونی داشته باشی

هم تو تلگرام هم اینستا و...

شاید شنیده باشی که با ادمینی به درآمد میرسی درسته من کمکت میکنم به درآمد برسی🥺❤️

با پشتیبانی 24ساعته💚

با قیمت فقط فقط 200تومن🚫

میتونید پیام بدید بهم تو شخصی بهتون ایدی تلگرام میدم و بعد از واریز عضو گروه میکنم 

❤️👌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست عزیز من واقعا میترسم از کسی پول بگیرم کارشو راه نندازم چون کارما داره بدجوری تو زندگی زمینم میز ...

ب ی پیجی همینجور اعتماد کردم تو دوره شون ک تو تلگرام بود انقد توهین میکردن و بد حرف میزنن اومدم بیرون پولمم کوفتشون بشه .اگه راس میگید ی دور رایگان بزارید انجام بدم اصلا من ازتون حقوق هم نمیخوام فقط دایرکتارو جواب میدم ببین بلدم یا نه چرا ما اعتماد میکنیم یبار شما اعتماد نمیکنید

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
ب ی پیجی همینجور اعتماد کردم تو دوره شون ک تو تلگرام بود انقد توهین میکردن و بد حرف میزنن اومدم بیرو ...

من دوره یاد میدم دوست عزیز میتونم چندتا فایل رایگان بفرستم برات اعتماد کنی