2777
2789
عنوان

پیشنهاد شغل به من

266 بازدید | 27 پست

دوستان من دیپلم ناقص هستم و دیپلم رو نتونستم بگیرم به نظرتون چه شغل هایی هست بتونم برم تو اون زمینه من میتونم برم خیاطی اما پدرم بع شدت به این شغل واکنش نشون میده همه کارها و فروشگاه ها هم حداقل مدرک دیپلم میخوام دلیل اینکه دیپلم نمیتونم بگیرم دوری از اجتماع و افسردگی شدید و حملات پنیک عصبی هست آیا شغلی هست بتونم برم دنبالش چه چیزایی بایر یاد بگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو لاین رنگ و کراتین مو رو یاد بگیر، درامدش خیلی خوبه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

آنلاین‌شاپ

من قصد دارم بزنم ولی خب سختی‌های خودشو داره باید جذب مشتری و اعتمادسازی و کار با اینستا و تولید محتوا و... بلد باشی

فروشندگی هم تو بوتیک و لوازم آرایشی و اینا فکر نکنم خیلی گیر دیپلم باشن

لاین‌های زیبایی و آرایشگری رو هم میتونی بری یاد بگیری بعد جذب مشتری کنی کار کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چرا نمیری مدارس شبانه دیپلمات تکمیل کنی؟

فکر کنم گفتم که من مشکل دارم حملات شدید پنیک دارم حتی اگر امتحانم ی سال دیگن من از الان حمله هام شروع میشن ی اختلال اضطراب و استرس هست که بالا میاری خفه میشی مشکل بلع پیدا میکنی و تنگی نفس و تپش قلب شدید بدن درد و سر درد 

برو دیپلم بخر

اره اینکارم میتونی بکنی

شوهر خاله و پسرخاله ام دیپلم خریدن رفتن تو اداره ی برق کار میکنن، البته چندسال پیش، بعد ضمن خدمت تا لیسانس خوندن، الانم پسر خاله ام بازنشسته شده😄

زندگی رو زیاد سخت نگیر، اونم تو این مملکت

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

با کدوم پول

دیپلم گرون نیست 

باسد یه هنری  یاد بگیری  میذاره ارایشگری  یاد بگیری؟

متاسفانه پدرم گیر سه پیچ داده به دیپلم هرچی توضیح میدم من کمترین استرس برام سمه افکار خودکشی دارم و به خاطر همیت دیپلم دوباره اقدام داشتم اما نمیفهمخ

فکر کنم گفتم که من مشکل دارم حملات شدید پنیک دارم حتی اگر امتحانم ی سال دیگن من از الان حمله هام شرو ...

دلیلش چیه عزیزم

تو خانواده تون این موضوع بوده؟ 

یا اتفاق خاصی باعثش شده؟ 

پرسیدم چون نحوه ی شروعش به درمان خیلی ربط داره