2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چون مرد های متاهل با تجربن،پسرها مجرد تا زندگی متاهل دستشون بیاد ،۴ سال از عمرم سوزوندن،متاهل با ...

برو باکسی که زنش مرده یا طلاق گرفتن حتما که نباید زن داشته باشه اگه داشته باشه و زن دوم بخواد بگیره بدون نقش دستمال کاغذیش رو داری و همینطور که باتو هست با کلی زن دیگه هم هست و بعد از دوبار رابطه ازت زده میشه

میگم میخواد دوس دارم با کسی ازدواج کنم ک زن دومش بشگ

چ ترسناکی😕خدا سره راه هیچ زندگیع مشترک دونفره ای قرارت نده.من بجای اون بدبخت ک قراره بشی هووش دلم گرفت

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

ن خب اونهایی ک دیگه با زن اول نیستن

خو بگو مرد مطلقه خدا خیرت بده😕

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

والا با جدید دوس دارم،و دیگه خاستگار مجرد رد میکنم چون هرچی امده ب نماز و هولن،و 

اون متاهل هم یه زمانی مجرد بوده کسی که ذاتش خوبه از بچگی خوب بوده ربطی به مجردی و متاهلی نداره تو فوقش زن کسی شو که سابقه زندگی مشترک داره نه اینکه الانم متاهل باشه

🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید

دارم از نظر زندگی خودم تصمیم میگیرم میخامنظر بقیه روهم بدونم چی نام ببرم

تو که نمیخوای با حرف مردم زندگی کنی فقط خودت واسه خودت میتونی تصمیم بگیری حالا هر کی هر چی میخواد بگه

ق‍‌ب‍‌ل‍‌ن #ه‍‌ف‍‌ت‍‌اد درص‍‌د ب‍‌دن ان‍‌س‍‌ان از #اب ت‍‌ش‍‌ک‍‌ی‍‌ل م‍‌ی‍‌ش‍‌د ، ال‍‌ان #ف‍‌ک‍‌ر و خی‍‌ال!
ن اتفاقا خشک مذهب نیستم،خیلی معمولی و کلی خاستگار داشتم ۳۳ سالمه ولی من دوس دارم زندگی با ارامش باشه

ته مونده بکی دیکه به چه درد تو‌ میخوره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
😂😂😂آفرین منم

😂😂.منظورش بره هوو شع یا بره زنه مرد جداشده شع.؟؟گیجم کرد