2777
2789
عنوان

مزاحم

90 بازدید | 9 پست

من اردیبهشت امسال با یه پسری اشنا شدم و همون اوایل رابطه اخلاقش ی جوری بود اصلا قابل تحمل نبود ی ماه بعد خاستم کات کنم نزاشت اصلا نمیتونستم با اخلاقش کنار بیام بیخود شک میکرد و الکی تهمت میزد بهم گف اگه بری عکساتو شمارتو پخش میکنم و واقعن هم پخش کرد خیلی اذیت شدم یکی از دوستام باهاش حرف زد و قرار شد بهم پیام نده و دیگ کاری به عکس و شمارمم نداشته باشه. و الان بعد ۸ماه باز پی داده هرجا ببینمت یه بلایی سرت میارم و دوباره شروع به تهدید ک شمارت و عکستو پخش میکنم و اسکرین شات داد که شمارمو به دوتا از دوستاش داده واقعا نمیدونم چیکار کنم. به نظرتون چون ترسیدم داره سوئ استفاده میکنه. چیکار میتونم بکنم؟ اگه میشه راهنماییم کنید خیلی اذیت میکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جوابشو بده بگو فردا با همین پیامات همین عکس همین تهدیدات میرم ازت شکایت میکنم تهش بنویس حالا هر غلطی دوست داری بکن  اصلا از موضعت پایین نیا با اعتماد بنفس حرف بزن جوری حرف بزن که تنگار الان واقعا همه کار ازت برمیاد و میخوای بری شکایت کنی

شمام همون ۸ ماه پیش باید شمارتو عوض میکردی

[QUOTE=326188702]جوابشو بده بگو فردا با همین پیامات همین عکس همین تهدیدات میرم ازت شکایت میکنم تهش بنویس حالا هر غلطی ...[/QUOTE هفته بعدش خطمو عوض کردم ولی از اینم استفاده میکنم چون بیشتر رفیقام این خطمو دارن  میخام شکایت کنم ولی نمیخام خانوادم بفهمن چون اصلا درکم نمیکنن 

[QUOTE=326188702]جوابشو بده بگو فردا با همین پیامات همین عکس همین تهدیدات میرم ازت شکایت میکنم تهش ب ...

وقتی شکایت کنی کسی با خانوادت کاری نداره  وقتی به سن قانونیت رسیده باشی از کجا میخوان بفهمن