2777
2789

سلام دختر من سه ساله مصرف میکنه دوز هر سری میاد پایین با برنامه البته مشگل دختر من دفع پروتئین ک کنترل میشه

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
سلام دختر من سه ساله مصرف میکنه دوز هر سری میاد پایین با برنامه البته مشگل دختر من دفع پروتئین ک کنت ...

ممنون ک جواب دادین گلم .چ دوزی مصرف میکنه در شروعش چ عوارضی داشت ؟؟میبرید بیرون بچه رو ؟چون میگن زود مریض میشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ک جواب دادین گلم .چ دوزی مصرف میکنه در شروعش چ عوارضی داشت ؟؟میبرید بیرون بچه رو ؟چون میگن زود ...

مشگل دخترت چیه؟دختر من خودایمنی داره بستگی ب وزن داره در شروع مثال روزی ۵ تا قرص ۵ میلی ک تو روز پخش میشه مثلا ۲ تا صبح ۲ تا طهر ۱و نیم شب بعد دو هفته سه هفته چکاب ادرار اگه اوکی بود همه چی کم میشه سری بعد ب این صورت ما میریم جلو اما خوب باید مراقبم باشیم استرس سرماخوردگی اضطراب گریه شدید خوب نیست براش چند بارم دوز برگشته ب مقدار اولیه،اما ب مروررررر ب یک چهارم خواهد رسید

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   

عوارض بدخُلقی  ب مروررر بهتر میشه قطعا مثلا پرمویی ک دارو میاد پایین پرمویی رفع میشه رو استخوان قطعا تاثیر خواهد داشت ک شربت کلسیم ما مصرف میکنیم ماهانه چکاب میشیم شربت ایمنی هر شب،چکابای خون سالی دو بار

عوارض بدخُلقی  ب مروررر بهتر میشه قطعا مثلا پرمویی ک دارو میاد پایین پرمویی رفع میشه رو استخوان ...

دخترم تشنج پنهان داره تو خواب امواج نشون میده رو مغزش سه تا دارو مصرف میکرده و پاک نشده امواجش .این دفعه اینم واس دوماه نوشت اول دوهفته روزی سه تا بعد روزی دوتا بعد یکی بعد نصف .اما از بداخلاق شدنش.از اینکه زود مریض بشه وداغون بشه میترسم و هنوز بهش ندادم میترسم بدم 😭😭😭میترسم اینم جواب نده و بدتر داغون بشه 

عوارض بدخُلقی  ب مروررر بهتر میشه قطعا مثلا پرمویی ک دارو میاد پایین پرمویی رفع میشه رو استخوان ...

پرمویی بعد از چند ماه مصرف خودش نشون میده؟؟چقد طول میکشه واس بدخلقیش درست بشه؟

دخترم با وجود همون داروها همش میگه خستم و خوابم میاد میترسم با اینم بدتر بشه .از شروع با سه تا قرص توی روز میترسم 😔😔😏😭

دخترم تشنج پنهان داره تو خواب امواج نشون میده رو مغزش سه تا دارو مصرف میکرده و پاک نشده امواجش .این ...

عزیزم وقتی دکتر داده چرا استفاده نکردی این کارت درست نبوده و درمان و عقب انداختی این داروی از دسته کورتون هاست و برای بیماریهای خودایمنی با دلیل ناشناخته هست والله دختد من از ۳ سالگی داره میخوره با دوزهای مختلف حالا ب علل متفاوت گاهی عفونت گاهی سرما دفع داشته بارم ک دوز رفته بالا کنترل شده دو بار بستری شده دخترم کلاس اوله و بسیار باهوش چ ربطی داره خواهرم دارو رو شروع کن 

پرمویی بعد از چند ماه مصرف خودش نشون میده؟؟چقد طول میکشه واس بدخلقیش درست بشه؟

دخترت کوچیکه از الان ب فکر بدخلقی پرموبی نباش بیماری دختر من و دختر شما متفاوته دوز مصرفی متفاوته من میگم سه ساله درگیریم دکتر شما برا یه مقطع کوتاه تجویز کرده بعدشم هر دارویی بالطبع عوارض منفی نکات مثبت هم داره 

دخترم با وجود همون داروها همش میگه خستم و خوابم میاد میترسم با اینم بدتر بشه .از شروع با سه تا قرص ت ...

این چ صحبتبه خواهرم از چی میترسی دختر من ۳ سالش بود روزی ۵ تا کوچیک بود آب میکردم میدادم بهش الحمدالله بدن جواب داد کورتون همیشه بد نیست وقتی بیماری دلیل نداره از این دسته داروها تجویز میشه برای سرکوب گلبولهای سفید 

دخترت کوچیکه از الان ب فکر بدخلقی پرموبی نباش بیماری دختر من و دختر شما متفاوته دوز مصرفی متفاوته من ...

درست میفرمایید گلم .شما از دوز شروعش پنج تا تو روز شروع کردین؟؟؟چند وقت طول کشید ک باهاش کنار بیاد و اخلاقش درست بشه .من دم عید هم هس میترسم کسی بیاد خونمون زود مریض بشه 

درست میفرمایید گلم .شما از دوز شروعش پنج تا تو روز شروع کردین؟؟؟چند وقت طول کشید ک باهاش کنار بیاد و ...

بله درسته عزیزم ممنون اروم تر شدم .میدونی ی بار واس سرفه دکتر بهش داد نصفشو دادم تا شب نمیخوابید و جیغ میزد بعدم گیج و منگ شده بود

درست میفرمایید گلم .شما از دوز شروعش پنج تا تو روز شروع کردین؟؟؟چند وقت طول کشید ک باهاش کنار بیاد و ...

من با توجه ب وزن تجویز کرد از روزی ۵ تا مثال ب مرور کمممم الانم داره میخوره خیلی مراقبش باش کسی ک سرما داره نزدیکش نیاد کسی بوسش نکنه زیاد مریضی ماسک بزن تو هوای الوده نبر ب تغذیش دقت کن خلاصه اگر بازم دو دلی و نگران نمیدونم کدوم شهری چند تا متخصص ویزیت کنن دلت اروم‌شه ان شا الله

این چ صحبتبه خواهرم از چی میترسی دختر من ۳ سالش بود روزی ۵ تا کوچیک بود آب میکردم میدادم بهش الحمدال ...

میگم فقط از طریقه سرفه و اینا مریض میشه یا چیز الوده هم بزنه ب دهانش مربض میشه دختر من دائم هرچی دید میذاره دهانش