2777
2789
خب نمیشه بدین بازسازی کنن؟  پدرشوهرم خواست جدید بخره،  گرون بود.  مبل فروش گفته بود ...

چرا اتفاقا تاحالا خیلیا همین نظر شما رو دادند.شوهرم هم همین نظرو داره....ولی آخه چوبش هم شلوغه...

من نظرم اینه مبل یاباید سلطنتی خیلی لاکچری باشه مثل این مدل هایی که الان بالای ۳۰۰ تومنه و از پهلو هم کارشده و ناهارخوریش هم از پشت منبت داره...یا کلا مدرن باشه بدون هیچ چوب و تخته ای....این مدل من نه این وریه، نه اون وری🙂به خاطر همین میخوام کلا عوض کنم

اول بگو مبلمان تو خونه داری ؟ چه مدلی هستند ؟ اگر مدل مبلی که داری رو دوست داری ولی مثلا پارچه اش خر ...

مبل دارم راحتی صدفی کلا باید انداخت دور خراب نیستن ولی بدرد تعویض پارچه هم نمیخورن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه شوهرمنم آدم بدی نیس بنایی داریم و داره ۱۰۰درصد تلاششو میکنه من گفتم هرچقدر بخوای از طلاهام بهت می ...

خب همین ک شوهر خوبی داری خدارو شکر ، ان شاالله ب زودی به همه خواسته هات برسی ، روزگار سختی شده ، هر کسی ب نوعی سختی داره همین ک شوهر زحمتکش داریم از خیلی ها جلوتریم ☺️من خودم اینطوری آروم میکنم

😑 یه کم منطقی باش.  این مبل دست دوم هستن ده میلیون میدن؟ مبل نو که این قیمت نمیشه.

وای شما کجا زندگی میکنین مشهد اینقدر گرونه مبل داخل آگهی تهران زده ۲۳ م نو شرکتی 

مشهد زده ۳۵ م نو شرکتی

وای شما کجا زندگی میکنین مشهد اینقدر گرونه مبل داخل آگهی تهران زده ۲۳ م نو شرکتی  مشهد زده ۳۵ ...

تهران هستم

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چرا اتفاقا تاحالا خیلیا همین نظر شما رو دادند.شوهرم هم همین نظرو داره....ولی آخه چوبش هم شلوغه... م ...

اگر هزینشو دارین خب خیلی خوبه عوض کنین 

من هزینه بیشتر ندارم مجبورم هی سرخودمو شیره بمالم با ۱۰ م که چقدر تغییر دادم خونمو با یه دس مبل دست دوم 

چکارکنم دیگه 

خب همین ک شوهر خوبی داری خدارو شکر ، ان شاالله ب زودی به همه خواسته هات برسی ، روزگار سختی شده ، هر ...

آره منم بابت اینکه شوهرم چشم و دل پاکه پدر خوبی هست خداروشکر میکنم ولی دلم میخواد یه تلاشی هم بکنم زندگیم پیش بره یه ذره🤭

اسی

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
خب برای خرید مبل و سرویس چوب بروخیابون شیخ صدوق. پره

بله ولی قیمتاش بالاس مفتح برای سرویس چوب معرق رفتم کلا رنگاش بد بود قیمت بالا کیفیت پایین

مجبور شدم رفتم از جاده کلات خریدم اونم از کارگاه ولی قیمت پایینتر ولی کلی دوندگی تا پیدا کردم

اینو تو دیوار دیدم بنظرم این بهتره

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
نه شوهرمنم آدم بدی نیس بنایی داریم و داره ۱۰۰درصد تلاششو میکنه من گفتم هرچقدر بخوای از طلاهام بهت می ...

هم شما حق داری هم همسرت

بنظرم صبر کنی بهتره. 

برای بهتر شدن حالت،  چیزهای دیگه رو تجربه کن

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401