2777
2789
عنوان

فوری بیاید بگید چیکار کنم...

17 بازدید | 18 پست
خواهر شوهرم یه حرفی زد ناراحت شدم، از شهرستان میاد هر سال خونه مامانش، بعد که گفتم از حرفت ناراحت شدم بجای عذر خواهی گفت من منظوری نداشتم و الان مثلا باد کرده، حالا من باید مث هر سال دعوتش کنم بیاد یا نه...
میشه که بشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه اصلا حق با اون نبود، بعدش گفت من منظوری نداشتم، میدونید فردا قرار بوده بریم با هم بیرون حالا گفته نمیام بهانه بچشو میگیره در صورتی که گفته بود میاد، حالا دعوت کنم یا نه
میشه که بشه؟؟؟
ما ک نمیدونم ایشون چی گفته ک حق رو بدیم به شما یا بخوایم نظری بدیم
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
قرار بود کلی غذا رو بریزن بیرون منم گفتم اسراف نکنید، بعد گفت پس میذاریم تو بخوری، منم گفتم من که اینجا نیستم بعد گفت پس میریزیم گربه ها بخورن... به نظرتون این حرف ارزش ناراحت شدن نداره؟ بعد میگه منظوری نداشتم... حالا بادم کرده
میشه که بشه؟؟؟
بهش برخورده. ولی حرفش درست نبودبنظرمن خیلی خشک دعوت بگیراگ شوهرت ناراحت نمیشه
جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
دیگه مثلا اومده شوخی کنه زده ته دیگو درآورده ....شما گذشت کن بزرگیتو نشون بده....خوب شد گفتی که ناراحت شدی از حرفش...گاهی اوقات از خجالت کهآدما قیافه میگیرن شرمنده میشن میترسن ....شما بهش بگو بیا بریم بیرون...دعوتشم بکن....چیزی نمیتونه بگه چون بهش گفتی ناراحت شدی ...حرفیم شد میگی دیگه ولش کن حرفت ناراحتم کن دوست داشتی من بهت اینجوری بگم ...تموم بشه بره....سال جدیدی ....منظور نداشته