2777
2789
عنوان

رابطه تون با مادرتون چجوریه؟

163 بازدید | 10 پست

من خیلی دوس دارم باهم صمیمی باشیم اما نیستیم یعنی واقعا فقط مامانمه...دوس دارم باهاش راجب خیلی چیزا حرف بزنم اما همش یا میترسم یا پشیمون میشم...دوس دارم ازش مشورت بگیرم راجب یسری چیزا اما بازم نه....

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

واقعا ادم نمیتونه یسری چیزا رو برا کسی بگه...منظورم به هرکسیه...

و اینکه دوس دارم گاهی راجب کارایی که روزمره میکنم بهش بگم یا بحث بندازم اما همیشه بحث سریع خاتمه پیدا میکنه

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در حد سلام علیک

تو این دور و زمونه اگه منفعتی برای کسی نداشته باشی نگاتم نمیکنن حتی مادرت

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

من رابطه ام با مامانم تا همین دو سال پیش هم خوب نبود بعد متوجه شدم علت خیلی از مسائل زندگیم تو روانم به خاطر رابطه و خشمم از مامانمه خیلی رو خودم کار کردم الان خداروشکر رابطمون خوب‌تر شده 

من همه چیم و به مامانم میگم با این که زیاد پایه نیست و خیلی عصبیه ولی باز میگم 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

رفیق صمیمی هستیم با بابام همینجوریم

با بابام صمیمی ترم اما گاها از اون صمیمیت بعدا علیه خودم استفاده میکنه و حرفامو بهم برمیگردونه...

خیلی صمیمی هستیم خداروشکر 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
من رابطه ام با مامانم تا همین دو سال پیش هم خوب نبود بعد متوجه شدم علت خیلی از مسائل زندگیم تو روانم ...

با اینکه خیلی اذیت کردن اما خشم ریشه داری از هیچکدومشون ندارم...اگه داشتم که دنبال صمیمیت نبودم

من همه چیم و به مامانم میگم با این که زیاد پایه نیست و خیلی عصبیه ولی باز میگم 

منظورم از حرف زدن اینه که باهاش صمیمی باشم و حرف بزنم و بحث کنم نه اینکه فقط برم چیزا مهم و حیاتی زندگیمو بش بگم