2777
2789
عنوان

کی و چطوری متوجه شدین..؟

242 بازدید | 15 پست

کی و چطوری متوجه شدین تو این دنیا تنهایین ، ناراحتی و غم تون رو خودتون باید تحمل کنین و هیچ کسی صادقانه دلش برای شما نسوخته ( بجز پدر و مادر ) . مثلا خودم وقتی فقط برای من تو اون جمع اتفاق برعکس افتاد، و دیدم همه درگیر خوشحالی نتیجه خودشونن.یا..

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون پدر و مادر هم برای ادم نمیمونن

ادمیزاد ذاتا تنهاست، یه ثانیه هم تو کل عمرش فکر کنه تنها نیست باخته 

این تنها بودن به این معنی نیست که خدارو نداره، یعنی فقط خدارو داره

همون پدر و مادر هم برای ادم نمیمونن ادمیزاد ذاتا تنهاست، یه ثانیه هم تو کل عمرش فکر کنه تنها نیست ب ...

اره پدر مادر رو گفتم چون بیشترین احتمال رو داره که صادقانه دوست داشته باشن.

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

بارها و بارها این حس انقطاع از بقیه بهم دست داده حسی که انگار پشتت خالیه و هر بار بابتش خدا را شاکرم چون منو بیشتر به خودش متصل کرد اینکه ببری از بقیه واقعا لذت بخش

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.

من همیشه تنهام هیچ حرفی هم برای گفتن ندارم چون نه جایی میرم نه چیزی که بخام تعریف کنم وقتی تو جمع دوستامم اونا از جاهایی که رفتن تعریف میکنن و من فقط نگاهشون میکنم دلم لک زده یه شب خونه ی خودمون نباشم برم مهمونی هیچکسیو ندارم هیچ جایی هم نیس که برم دلم مسافرت میخاد استرس شب قبلشو داشته باشم خوابم نبره خودمو مشغول ذکر گفتن و قرآن خوندن میکنم همشم گوشی دستمه خودمو خو‌شحال نشون میدم ولی دارم رد میدم

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 

کلاس پنجم بودم 

مربی سه نفر رو سرگروه کرد منم جز اون سه نفر بودم 

داخل حیاط برای ورزش ایستاده بودیم 

بعد مربی به بچه ها گفت برید پشت اون سرگروهی که دوستش دارید 

از بین 40 نفر حتی یک نفر هم نیومد به عنوان یارم  پشتم وایسه 

اون لحظه مثل این می موند چاقو رو کردن تو قلبم 

از اونجا فهمیدم هیچکس جز خودم منو دوست نداره و زندگی رو به یه ورم گرفتم دیگه اصلا واسم مهم نیس که تنهام یا نه چون عادت کردم 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-