2777
2789

پول بیبر:

فلفل قرمز انواع مختلفی دارد و به اسامی گوناگونی نامیده می شود؛ یکی از آنها پول بیبر یا فلفل حلب است در ترکیه و سوریه کاشته و به عنوان چاشنی غذاهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. این فلفل کمی شبیه فلفل دلمه ای بوده و طعمی ملایم و عطری خوشایند است.

پول بیبر به رنگ قرمز شرابی است و معمولا آن را به صورت ساطوری خورد کرده و خشک می کنند.
خاستگاه پول بیبر یا فلفل حلبی، شهر حلب در شمال سوریه و نزدیک مرز ترکیه است؛ این فلفل در کشورهای ترکیه و سوریه به عنوان چاشنی غذاهای خاورمیانه ای و مدیترانه ای استفاده می شود. ظاهر این فلفل شبیه فلفل دلمه ای بوده و کاملا گوشتی است؛ به همین دلیل بعد از خارج کردن دانه ها آن را به صورت پولکی خورد کرده و نیمه خشک می کنند، سپس آن را به روغن و نمک آغشته و بسته بندی می کنند.

این فلفل از دهه نود میلادی توسط مهاجران به اروپا و آمریکا وارد شد و مورد استقبال آنها قرار گرفت. مردم ترکیه از پول بیبر به عنوان چاشنی غذاهای مختلف از سالاد گرفته تا غذاهای گوشتی استفاده می کنند.
پول بیبر را می توان جایگزین مناسبی برای پاپریکا و فلفل قرمز دانست و در غذاهای مختلف استفاده کرد. توجه داشته باشید که در مصرف این فلفل زیاده روی نکنید زیرا استفاده بیش از اندازه آن موجب تند شدن غذا می شود.

شما می توانید از این فلفل به همراه آبلیمو و روغن زیتون برای طعم دار کردن مرغ و گوشت کبابی استفاده کنید یا آن را به عنوان چاشنی به سالاد، تخم مرغ نیمرو و آب پز، پاستا، ماکارونی، غذاهای گیاهی، سالاد سیب زمینی، سیب زمینی سرخ شده، غذاهای دریایی اضافه کنید. در سوریه برای طعم دار کردن آجیل نیز از پول بیبر استفاده می شود.

فلفل پول بیبر یکی از چاشنی های محبوب در غذاهای عربی و ترکی است و از آنجایی که ظاهری روغنی و پولکی دارد بهتر است آن را هنگام پخت غذا به سایر مواد اضافه کنید. از این فلفل برای طبخ غذاهای گوناگون به خصوص غذاهای گوشتی مثل استیک، کباب و شاورما می توانید استفاده کنید.

گرام ماسالا:

یکی از ادویه جات ترکیبی با طبع گرم می باشد که معنای آن از نظر لغوی، “ادویه تند” بوده و آن را به عنوان گروهی از ادویه جات مفید که با یکدیگر تفت داده می شوند می شناسند. این ادویه در غذاهای هندی کاربرد بسیاری دارد و می تواند سطح ایمنی بدن را در برابر سرماخوردگی، دردهای مفصلی و دیگر مشکلاتی که افراد در فصول سرد سال با آنان دست و پنجه نرم می کنند، بالا ببرد. ادویه گرام ماسالا در سراسر دنیا طرفدارای مخصوص به خود را دارد و آشپزها نیز همواره خودشان ترکیبات این ادویه را با توجه به ذائقه غذایی مردم آن ناحیه تغییر می دهند

گرام ماسالا یک ادویه ترکیبی است که از مخلوط نمودن ادویه جاتی همچون زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زیره سبز، زیره سیاه، تخم‌گشنیز، زنجبیل، دارچین، هل، جوزهندی و … بدست می آید. شما می توانید این ادویه را تا مدت زمان 18 ماه پس از تولید، در جای خشک و خنک و به دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید و آن را برای تهیه انواع غذاهای گوشتی و سبزیجات به کار برید. چرا که این ادویه علاوه بر خوش عطر و طعم نمودن غذاها، می تواند طبع سرد گوشت را تعدیل نموده و بوی زهم آن ها را نیز از بین ببرد.


نحوه استفاده از ادویه گرام ماسالا

بهترین زمان برای مصرف ادویه گرام ماسالا، در هنگام آماده سازی و طبخ غذاها و خوراک های گوناگون به صورت مکمل با ادویه جات دیگری همچون ادویه کاری، خورشتی و ادویه مرغ و یا به تنهایی برای غذاهای گوشتی و سبزیجات می باشد. البته باید به خاطر داشته باشید که این ادویه پیش از مصرف باید مقداری تفت داده شود تا عمل آید و ذرات آن فعال گردند. همچنین توجه کنید که در حین تفت دادن، ادویه ته نگیرد یا نسوزد، چرا که در این صورت نه تنها عطر و طعم غذای شما را تغییر نخواهد داد بلکه موجب ایجاد بوی نامطلوب و ناخوشایند نیز می گردد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز