2777
2789

من اصن غذام خوب نیس خیلی کم غذا میخورم 

غذا خوردنم در حد غذای ی آدم‌معمولیم‌نیس چ‌برسه به ی آدم باردار

چی بخورم ک حداقل وزن دهیش خوب باشه🥲

آجیل میوه موز لبنیات 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵ هفته نمیدونم خیلی ویار داشتم هنوزم از غذا بدم‌میاد

کباب بخور

آجیل هم خوبه

تخم مرغ

با اجازه پزشک لیدی میل

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
کباب بخور آجیل هم خوبه تخم مرغ با اجازه پزشک لیدی میل

کباب از بیرون بگیرم؟آخه اونا ک معلوم نیس توشون چ گوشتی میزنن

بخدا متنفرم حتی بوش میاد حالم بد میشه چیکار کنم اخه

کباب از بیرون بگیرم؟آخه اونا ک معلوم نیس توشون چ گوشتی میزنن بخدا متنفرم حتی بوش میاد حالم بد میشه ...

نه خونگی

پس آبگوشت ماهیچه بخور

فیله و راسته و جوجه کبابی

ماهی و تخم مرغ

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
تابه ای درست کنم یا سیخ بزنیم؟ تو این گرونی گوشت آدم هر هفته باید بخره🥲

هر مدل دوست داری.

دیگه باید به بچه رسید.

چاره ای نیست

خدا برکت‌ بده

من تازه دکتر بودم گفته 

روزی دو لیوان شیر. شما میتونی با موز و پسته و احیل و عسل بخوری. من دیابت دارم باید رعایت کنم

هر روز کباب 

سینه مرغ

ماهی گریل شده

تخم مرغ

انواع اجیل

بستنی سنتی

دلستر

همتا اسم خـودمه♥
من تازه دکتر بودم گفته  روزی دو لیوان شیر. شما میتونی با موز و پسته و احیل و عسل بخوری. من دیا ...

من گوشت خیلی کم میخورم آخه اصن دوس ندارم حالم بد میشه🥴

بستنی وانیلی میخورم هروز شیر و آجیل و خرما هروز

نمیدونم دیگ‌خوبه یا ن

من گوشت خیلی کم میخورم آخه اصن دوس ندارم حالم بد میشه🥴 بستنی وانیلی میخورم هروز شیر و آجیل و خرما ...

دیگه هر طوری میتونی باید بخوری منم دوست ندارم فقط ی مدل هست قورمه میگن بهش گوشت سرده اون طوری میتونم بخورم. مجبور هم هستم چون دیابت دارم نمیتونم برنج و این چیزا بخورم

همتا اسم خـودمه♥