2777
2789

بچه ها ما هر دو شاغلیم. برای خونه و همه چیز، با هم به طور مساوی هزینه میکنیم. اما وقتی میخوام برا خودم یه لباسی بخرم، حتی لباس خونه، میگه نه. اصلا سبک زندگییش اینه که لباس قبلی خراب شه، بعد یه لباس دیگه... 

اعصابم خورده. از اینکه اینهمه زحمت بکشم، آخرشم یه لباس خوب نتونم بخرم. یا نتونم بازار برم‌. بنظرتون چکار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز توی یه کتابی خوندم زن باید مستقل باشه از لحاظ مالی که مردش واسش تصمیم نگیزه و اینا میدونستم همش چرته

و اصلا باهاش موافق نبودن با اینکه کتاب خوبیه(البته میکفت زن خانه دار و بچه دار نه فقط برای رابطه های دیگه میگفت) 

جریان الانه شما هم تصدیقِ حرفه منه

اصلا برای چی با شوهر فیفتی فیفتی میشید؟

برای خرج کردن پول خودتونم از همسرتون باید صلاحدید میخواید /؟چرا /؟

شما که همه چیز رو نصف کردید دیگه بقیه ی پول برای خودتونه حق نداره دخالت کنه شما مختاری پولتو اتیش بزنی اصلا همین مشارکت درخرج خونه هم خیلی ها قبول نمیکنن که شما قبول کردی زیادی پر رو شده 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد