2777
2789

به من خیلی احترام میزاره و دورم رو میگیره چون میدونه من زیربار کسی نمیرم،ولی هروقت مامانم بره خونشون اخم میکنه و کم محلی،البته مامانم اگه بره چون خونشون یه خیابون فاصله داره فقط یک ساعت نهایت بشینه اونم چندماهی یه بار،،،،مامانم اوندفعه میگفت وقتی وضع مالیمون بیست سال پیش خوب بوده انقدر دور مامانم میگرفته و دعوتش میکرده،کلاً هرکس پولدار باشه باهاش خیلی با احترام برخورد میکنه ولی با وضع مالی ضعیف کم محلی میکنه نمیدونم چرا اینجوریه

یکی از خاله های شوهرم با من ضِد هست،خیلیم خودشو برا داییم عزیز میکنه وضعشونم خوبه،انقدر قلبم میگیره وقتی میرم اونجا هی زنگ میزنه به خاله شوهرم که پاشو بیا غذاپختیم ولی اگه مامانم یه سر با من بیاد اونجا کم محلی میکنه،یعنی ادم چقدر میتونه بدباشه باخواهرش اینجوری کنه،اون هفته یه جشن خونشون برای بچم گرفتم،بعد من دورتر رفتم به مامانم گفتم تو برو تزیینی هارو ببر،بعد من تا رفتم ظهر بود چون شوهرم طولش داد،،،،دیگه،میخواسم زود جشنو بگیرم برگردیم خونه بابام ناهار،،،،دیدم میگن اول میخوایم سفره بندازیم،انقدر خوشحال شدم که احترام خونوادم گذاشتن غذا براشون پختن،اصلا برام عزیز شده بودن،تا اینکه امروز از مامانم پرسیدم گفتم داییم دعوتت کرد یا زنداییم اون هفته؟گفت این غذا رو پخته بودن برای خاله شوهرت اون گفت جایی کار دارم نمیتونم بیام دیگه زنداییت گفت بمونید منم هرچی گفته نه،گفت باید بمونید من خیلی غذا پخته بودم برا اونا نمیان،میگفت داییت هم اصلا نگفت بمون،حالا خیلی اونروز احترام خونوادم گذاشتن و داییم هم از همیشه بهتر بود احترامشون میگذاشت،میگفت میخندید ولی من از دوتا چیز ناراحت شدم اول اینکه بهشون گفته بودم برای جشن بچم به کسی نگیدمیخوام خونوادگی بگیرم،گفته بودن باشه نمیگیم ولی ناراحت شدم زنگ زدن دعوت کردن خاله شوهرمو،و دوم هم اینکه مامانم میگفت داییت هی زنگ میزد به خواهر زنش که بیاید ما چی پختیم میگفت ده بار بهش زنگ زد ولی یه بارم به من نگفت بمون،خونه خودمون کوچیکه نمیتونستم جشنو اونجا بگیرم،میتونستمم خونه بابام بگیرم،ولی دیدم داییم شوق و ذوق داره اونجا بگیرم دیگه گفتم همونجا میگیرم

تحویلش نگیر

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام ازین افراد داریم دیدیم و میبینیم وخط خوردن مامانت هرروز مگ با وجود اون زندست ک ناراحته اون بیشخصیته و .... پس از زندگیش خطش بزنه 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

تحویلش نگیر

میخواسمم چندبار اینجوری کنم،ولی اول اینکه احترام منو داره میگه میخنده خیلی دورم میگیره روم نمیشه بی چشم و رویی کنم و جواب خوبی رو اینجوری بدم،و دوم اینکه ادم خوبیه ولی با خونواده خودش با برادرا و خواهرا بد هست،فقط با یه برادر وخواهر که وضع مالی خوبی داره و یه برادر دیگه که زنش خیلی قشنگه و سروزبون دار 😂ولی وضع مالیشون متوسط رو به پایینه خیلی خوبه

چقدر درهم تعریف کردی.الان عروس دایی چه ربطی به خاله شوهر داره و اصلا عروس دایی و دایی مگه با همن و تواد بچت رو خونه مردم میگیری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نگرانی بی جاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست.

گلمممم این نشانه ضعف زن دایی شما هست 

چرا شما اشکال را در خودتون می بینید 

البته که خیییییییلی برادرها کمک مالی نامحسوس به خواهزانشان می کنند که حتی زنشون هم نفهمه 

اگر یه روز زن دایی شما یه کیلو برنج گرفت برد خونه خواهرش 

یا به مناسبتی یه تی شرت گرفته بود یه چیزی 

گلممم از این بی شعور ها در هر فامیلی  زیاد هست 

خورتو ناراحت نکن 

به مامانتم بگو سر سنگین باش 

هر وقت حوصله  ات هم سر رفت 

برو بشین توی یه امامزاده  و یا مسجد برو 

یا پارکی جایی 

محل نده 

ولی حتما در جمعی و یا خودت هنین موارد که بهت گفتم را به داییت بگو 

بگو مردم اهستگی به خواهراشان پولی  چیزی می دهند 

حالا ما که از شما هیچی ندیدیم 

ادم برای خواهر خودش که فیس نمی کنه 

چقدر درهم تعریف کردی.الان عروس دایی چه ربطی به خاله شوهر داره و اصلا عروس دایی و دایی مگه با همن و ت ...

بابا من عروس داییمم،خاله شوهرم میشه خواهر زنه داییم دیگه