2777
2789

تو مدرسه خیلی از یکسری دانش آموزان حالم بد میشه😷

۱-همه مانتو هاشون بو میده انقد بوی بد که نمیشه سرکلاس درس نفست بالا نمیاد(به طرز عجیبی بوی عرق هست)

۲-تو کلاس ما بیشترشون شپش دارن(دیدم تو سرشون که میگماا😐)

از نظر بهداشت همه صفر هستند 

برا همین هروقت میرم مدرسه ادکلن میزنم 😐باخودم میگم یه وقت بوی بد ندم(من زیاد عرق نمیکنم هروز حموم میرم ولی همیشه باید عطر بزنم🥲)

حالا لطفا بشری ها میان سرزنش کنند که تو فلانی بی بینی.....

کمک کنین لطفا این مشکلو حل کنم خیلی رو بهداشت حساس شدم که دارم به بهداشت بقیه گیر میدم😭

نه واقعا بعضیا نه حموم میرن نه مسواک میزنن نه موهاشونومرتب میکنن

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی تو کلاسمونه از روز اول مدرسه موهاش همش شوره توشه و چرب چربه یه بار ازش پرسیدم گفت هرروز میرم حموم تقصیر من نیست موهام چربه و منم باور کردم و گذشت تا اینکه امروز دیدم موهاش اثلا چرب نمونده و شوره توش نیست اینقد گفت رفتم حموم حموم تو دلم گفتم مگه حموم رفتنم افتخار داره معلوم بود دو ماه بود نرفته بود حموم

دختری با روح بنفش💜(2025Army)
آدم تعجب میکنه خودشون اذیت نمیشن

مارم خفه میکنن😂

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
مااون دفعه معاونه عصبانی شدگفت یکی بره خوشبوکننده ازدفتربیاره من تعجبم ازاینه دختربایدهمیشه تمیزباش ...

وای حالا من یه پسر عمو دارم همیشه لباساش اتو کشیده عطر میزنه موهاشو یه وری میزنه خلاصه شیک پیک میکنه می‌ره مدرسه یا به قول خودش میره دعوا 😅