2777
2789
عنوان

خیلی واجبه توروخدا بیاین

95 بازدید | 6 پست

من تقریبا سه هفته پیش عصب کشی کردم(اینو بگم ک قبل عصب کشی التهاب داشت و از قدیم هم کلا همیشه کیست های کوچیک میکرد این دندونم و عفونت داشته همیشه و خودش خودبه خود چندسالی میشه خوب شده یهو درد گرفت رفتم دکتر عصب کشی کردم)الان آموکسی سیلین و مترونیدازول میخورم و حتی چندتا آمپول سفازولین و آمپی سیلین هم زدم دکتر هردفعه ک میرم پیشش عکس میگیره توی عکس مشخصه یه ریشه‌ش یکم عفونت داره خودش آخرین بار گفت با یه آمپول حل میشه دیگه قرص نخور ولی الان یکم فشارش ک میدی مشخصه ک یه ذره درد داره و همچنان عفونتش از بین نرفته

کسی بوده شرتیطش مشابه من باشه؟خوب شدین بعدش؟تاکی ممکنه طول بکشه

احساس خجالت میکنم تو این سن دندونام اینطوریه 

من خودم همیت الان همینجوریم... عصب کشی و پر کرد . قبلشم عفونت داشت رو عفونتم اینوارو کرد هنوزم یکم درد داره فشار میدی ولی ادیتم نمیکنه یکساله گدشته ولی از روز اولش بهتر شده. کپرس گرم و سرد بزار روش انتی بیوتیک هم زیاد نخور مسکن بخور یک ورق کافیه. کم کم دردش بهتر میشه

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم همیت الان همینجوریم... عصب کشی و پر کرد . قبلشم عفونت داشت رو عفونتم اینوارو کرد هنوزم یکم د ...

درد نداره اذیتم نمیکنه

ولی فشارش میدی یکمی درد داره مشخصه ک همچنان عفونت داره

چطوری وقتی عفونت داشته برات پر کرده؟من نزدیک یه ماهه پر نکرده بخاطر همون یه ذره عفونت

من خودم همیت الان همینجوریم... عصب کشی و پر کرد . قبلشم عفونت داشت رو عفونتم اینوارو کرد هنوزم یکم د ...

من میگم نکنه دکتره بلد نباشه

ولی از فامیلامونم پرسیدم جاهای دیگه پر کرده بودن اونام میگفتن عفونت داشته تا ۱۰،۱۵روز دارو خوردیم ولی بعدش اوکی شده پر کردن

من نگرانم نزدیک یه ماهه گذشته

درد نداره اذیتم نمیکنه ولی فشارش میدی یکمی درد داره مشخصه ک همچنان عفونت داره چطوری وقتی عفونت داش ...

خو اینکارو کرد گفت برطرف میشه خودمم خیلی گفتم گوش نکرد... ولی حتما واسه شما هم عفونت داره کم کم برطرف میشه نگران نباش

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد