2777
2789
عنوان

به طلسم اعتقاد دارید😔

391 بازدید | 18 پست

دوسال ازدواج کردم 

چون یه تخمدان دارم از همون اول بچه خواستم

شوهرم و خانوادش و مادرم به دعا و چله خیلی اعتقاد دارن

بعد عروسی چله بر برام گرفتن 

۴ ماهه باردار بودم که بی دلیل کیسه آبم پاره شد و بچم رفت😔باز چله بر گرفتن و دعا

۸ ماه بعدش باردار شدم قفل و دعا یه همچین چیزایی برام گرفتن باز ۵ ماهه کیسه آبم پاره شد این دفعه گفتن برو دنبالش که همزاد داری منو مجبور کردن از هفت تا خونه آرد بگیرم نون بپزم بدم یه سگ ماده بخوره😵‍💫یکی دیگه هم دادن گفتن بذاری توی قبر قدیمی حالم از خودم بهم میخورد ولی زنگ زدنای مادرشوهرم روانیم کرده بود😔باز باردار شدم یه دعایی گرفتن بعد ۱۲ هفته رفتم سونو. گفت بچت توی ۸هفته و سه روز ایست قلبی کرده

آزمایش قبل باردار دادم عکس رنگی بخدا حدود ۱۲ میلیون دادم آزمایشگاه ولی بجز سقط جنین هام یه اتفاقی برای وسایل خونه م میوفته و ضرر مالی میشه😔همه وسایل فدای بچ هام ولی نموندن😭😭دارم شک میکنم چون توی یکی از چراغای اوپن شوهرم یه کاغذ پیدا کرد اسم منو مادرم شوهرمو مادرش نوشته شده بود😭😭به خاله شوهرم خاله مادرشوهرم زن عموهام و خاله مادرم شک دارم امیدوارم کسی که با مرگ یه انسان خوشحال میشه روز خوش نبینه اگر کسی رو میشناسید تلفنی جوابمو بده و دنبال پول نباشه تورو خدا بگید زندگیم جهنم شده روانی شدم نمیتونم دو کلمه مثل آدم با همسرم حرف بزنم😭😭😭😭😭

😔😔😔

الانم جفت و جنین رو دادم مرکز ژنتیک الان یه عده میگن چرا نمیری دکتر ۱۶ میلیون هزینه گرفتن ازم کاش معلوم بشه مشکلم چیه من بعد بچهام مرده متحرکم😭😭😭😭

😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب‌جای پولی ک میدید دعانویس.بذه متخصص با تجربه دارو بده ک بچه ت نیفته

خواهشا بجای زخم زبون همه چیو کامل بخون من جفت بچه اولم رو دادم پاتولوژی گفتن مشکلی نیست ادای آدم های دانا رو درنیارن من جگرم خون تو بدترم نکن😭😭😭😭😭

😔😔😔

هر چی هی بری سمت دعا بدتر میشی

برو قلیاب و سرکه بخر 

۷ روز پشت سرهم کاری که میگم رو انجام بده 

۵ تا قاشق قلیاب رو بریز توی ۳ تا لیوان سرکه و یکم بزار رو گاز بجوشه بعد از یه صافی ردش کن و اون آب رو بریز همه ی گوشه های خونه تون حتی حمام و دسشویی و حیاط و درب منزل یکمش هم برو تو حمام وقتی خودتو شستی بریز رو سرت و بدنت و بزار یه چند دقه بمونه بعد بشور

۷ روز پشت سر هم که اینکارو بکنی بدترین طلسم هم داشته باشی باطل میشه

خواهشا بجای زخم زبون همه چیو کامل بخون من جفت بچه اولم رو دادم پاتولوژی گفتن مشکلی نیست ادای آدم های ...

عزیزم منم دارم کمکت میکنم.دوره دعانویس تموم شده.یاسمین مقبلی رفته فضا دنبال اکتشافات فضایی ماهم داریم دعا میکنیم بچه برامون بمونه.بعضی چیزا قبول کن ،فقط با علم پزشکی صورت میگیره.حالا تو دوست داری دعا کنی برو.زهم زبون نیست اینا.زن همسایه ما چهار تا سقط کرد.بعد ک رفت زیر نظر متخصص .ماهی یکبار وکاپ میشد از دکتر .حالا هم دوتا بچه داره.بنظرت دعا کمکش کرد یا دکتر ؟!!!!

عزیزم منم دارم کمکت میکنم.دوره دعانویس تموم شده.یاسمین مقبلی رفته فضا دنبال اکتشافات فضایی ماهم داری ...

من گفتم اصلا اعتقاد ندارم الانم دنبال باطل کردن سحر و جادو هستم‌ نمیخوام دعای بدی برا کسی انجام بدم😔هیچکس حال منو درک نمیکنه همه از کلمه بدبخت پشت اسم من استفاده میکنن زن عموهای شوهرم پیش مادرشوهرم حرف میزنن که عروست کمرش شل 

هرکس بعد من ازدواج کرد همه بچه دارن جز من😔😔

اونایی که اون بالا اسمشون آوردم دلشون نمیخواد آب خوش از گلومون پایین بره

😔😔😔