2777
2789
عنوان

بارداری سن بالا

336 بازدید | 15 پست

سلام من 44سالمه دوساله ازدواج کردم باردار نشدم الان  حدود 3ماه خیلی جدی دنبالش هستم 4دوره هاش ام جی زدم باردار نشدم امروز رفتم دکتر گفت اگه این دفعه نشدی باید بری ای وی اف 

منم دیگه ن حوصلشو دارم هم سنم هم زیاده نمی‌دونم چه کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنتون بالاست برای بچه دارشدن. بحث بارداری نیست ، ولی فکر ۱۰-۱۵ سال دیگه رو بکنید که حوصله دغدغه یه ب ...

بله می‌دونم ولی خوبماها که دیر ازدواج کردیم نبایدبچه دار بشیم 

بله می‌دونم ولی خوبماها که دیر ازدواج کردیم نبایدبچه دار بشیم 

نمدونم ، ولی قبلش شرایط تربیت و پرورش بچه رو در نظر بگیرین،…بعدا براتون مایه عذاب نشه

الان با زمان شما خیلی فرق کرده همه چی ، و واقعا بهترین پدر مادرها هم موندن چه کنن با بچه های این زمانه

فقط به هوس خودتون فکر نکنین

نمدونم ، ولی قبلش شرایط تربیت و پرورش بچه رو در نظر بگیرین،…بعدا براتون مایه عذاب نشه الان با زمان ...

چه عرض کنم شاید نظر شما خوب باشه ولی دوستم من خیلی از دوستانم تو این سن شاید دوسال کوچکتر از من ازدواج کردن و صاحب فرزند هستن و خیلی هم راضی هستن من به نظرتون احترام می‌زارم 

چه عرض کنم شاید نظر شما خوب باشه ولی دوستم من خیلی از دوستانم تو این سن شاید دوسال کوچکتر از من ازدو ...

شاید من زیاد سختگیری کردم ، ولی من۴۸ سالمه دوتا بچه بزرگ دارم که دانشجو و دبیرستانی هستن و راحت‌تر از بچه های الان بزرگ شدن ، ولی میبینم چقدر نسبت به خودم و همسرم توقعات و شرایط جدی تری داشتن برای تربیت

سختیهاشون از دوره مدرسه به بعد شروع میشه، تا زمانیکه تو‌ خونه هستن مشکلی ندارن، نمونش👇🏻

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12915483/من-همونیم-که-مامانمو-زده-بودم-وقتی-این-پیامشو-دیدم