سلام من 44سالمه دوساله ازدواج کردم باردار نشدم الان حدود 3ماه خیلی جدی دنبالش هستم 4دوره هاش ام جی زدم باردار نشدم امروز رفتم دکتر گفت اگه این دفعه نشدی باید بری ای وی اف
منم دیگه ن حوصلشو دارم هم سنم هم زیاده نمیدونم چه کنم
سنتون بالاست برای بچه دارشدن. بحث بارداری نیست ، ولی فکر ۱۰-۱۵ سال دیگه رو بکنید که حوصله دغدغه یه بچه سن بلوغ رو ندارید و اعصابتون نمیکشه . نمیتونید با اون رشد کنید
نمدونم ، ولی قبلش شرایط تربیت و پرورش بچه رو در نظر بگیرین،…بعدا براتون مایه عذاب نشه الان با زمان ...
چه عرض کنم شاید نظر شما خوب باشه ولی دوستم من خیلی از دوستانم تو این سن شاید دوسال کوچکتر از من ازدواج کردن و صاحب فرزند هستن و خیلی هم راضی هستن من به نظرتون احترام میزارم
چه عرض کنم شاید نظر شما خوب باشه ولی دوستم من خیلی از دوستانم تو این سن شاید دوسال کوچکتر از من ازدو ...
شاید من زیاد سختگیری کردم ، ولی من۴۸ سالمه دوتا بچه بزرگ دارم که دانشجو و دبیرستانی هستن و راحتتر از بچه های الان بزرگ شدن ، ولی میبینم چقدر نسبت به خودم و همسرم توقعات و شرایط جدی تری داشتن برای تربیت
سختیهاشون از دوره مدرسه به بعد شروع میشه، تا زمانیکه تو خونه هستن مشکلی ندارن، نمونش👇🏻