2777
2789
عنوان

نفس بکش پاشو بهم بگو که خواب میبینممم😭😭😭😭💔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 24 پست

خدا بهت صبر بده

خدا داغ عزیزو ب هیچکسسس نده

براش فاتحه خوندم عزیزم🖤🥀

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭😭💔🖤 ممنونم عزیزم😭😭😭🙏🏻🖤

🥲🖤🥀💔

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
چیشده گلم چرا فوت شدن  خدا رحتمش کنه

محبت رو گدایی نکن . دوستت نداشته باشن به درک . 

میدونم انتظارت از پدر و مادر زیاده ولی. وقتی نمیشه خودت هم عذاب نده. وقتی میبینی بی تفاوتی براشون . جاشون رو با دوستای خوبت پر کن. همه مادرا خوب نیستن . مادرت روزی پشیمون میشه که دیگه دیره

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

محبت رو گدایی نکن . دوستت نداشته باشن به درک .  میدونم انتظارت از پدر و مادر زیاده ولی. وقتی ن ...

من هیچ وقت گداییش نکردم چون خودم برای خودم کافی بودم این‌منو ناراحت میکنه کاری ندارم باهاشون بازم گیرن برام 

اون مقصره ولی منو متهم میبینن 

این برام سنگینه ک همه منو مقصر میبینن درحالی ک اینحوری نیس توضیحم میدم متوجه میشن ولی ب روی خودشون نمیارن بابا منم ادمم غروم خورد میشه تحقیر میشم

مامانم روزه میگیره نماز میخونه از ۳ صبح بیدارع برا نماز ولی چ فایده امروزم روزه بود

از بس گریه کردم چشام شده کایه خون‌پف کرده از زندگیم افتادم بابا بخدا انصاف نیس

شکایتشو ب امام حسین گفتم ت حرمش گفتم این مادری ک ب من دادی حقم نبود

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️