2777
2789
عنوان

خانمهایی که سقط کردید

218 بازدید | 26 پست

سلام به همه

من یک ماما و درمانگرم.

خواستم به شمایی که تجربه‌ی تلخی از فرزندآوری دارید بگم که ناامید نشید و استرس رو از خودتون دور کنید.

با آرامش به فکر درمان مشکلی که دارید باشید تا دوباره تجربه نشه.

باور کنید استرس بیشتر از همه چیز مانع بارداری دوباره‌ی شماست.

از خدا میخوام به همه فرزندصالح و سالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه سوال دارم جدا از مبحث تاپیک شماستممنون میشم جواب بدین ...

من تقریبا ۶ سالی میشه قرص ال دی استفاده میکنم ، این ماه بعد از اتمام پریودی شروع به خوردن قرص نکردم چون میدونستم اون چند روز رو رابطه نخواهم داشت گفتم از همون روز شروع میکنم که قبل رابطه یکساعت قبلش حدودا قرصمو شروع کردم ...الان میگم نکنه تاثیر نزاشته باشه ، نکنه یکساعت کافی نبوده باشه .....🤒🤒🤒🤒🤒🤒

چرا نگفتی غم داری ؟ من بغل داشتم :)
خداخیرت بده من تو اقدامم 6 ماهه نشد رفتم سونو گفت تنبلی شدید دارم  چیکار کنم یعنی دیگه نمیتونم ...

شما باید اصلاح سبک انجام بدید.

ماماها دوره‌هاشون رو برگزار میکنن.

به هرکس اعتماد دارید باهاش جلو برید

سلام من حدود ١ هفته س که جنین ١۴ هفته بدلیل پارگی کیسه آب بخاطر آمینوسنتز از دست دادم سقط با قرص بود ولی بقایا را کورتاژ کردم الان سوزش دارم موقع ادار کردن چکار کنم خواهشا بگید کی دوباره میتونم اقدام کنم

🥲🥲متاسفانه تو ۵ هفته به خونریزی افتادم 

پری بعد از سقطم با ۷ روز تاخیر اومد پری بعدیش به موقع بود این پری ۱۱ روز تاخیر دارم نمیدونم چیکار کنم ازمایشم دادم منفی بود 

البته اینم بگم روز ۲۷ سیکلم ۳ روز مونده به موعود ترشح تخم مرغی داشتم تا ۳۰ سیکل امکان داره تخمکگذاری دیر صورت گرفته باشه و علت تاخیر پریودمم این باشه؟

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد