2777
2789
عنوان

مامانم بی دلیل بامن حرف نمیزنه

213 بازدید | 6 پست

خدایی خانواده های ایرانی چشونه تا روزی که پشت کنکور بودم تحقیرم کردن خدایی هیچوقت دلم نیومد بی احترامی کنم بهشون همیشه هواشونو دارم ولی همیشه ی خدا با موچین دنبال یه عیب و اشتباهن با اینکه از بچگی همیشه ی خدا با هم درگیر بودن همیشه ی خدا پولشونو ریختن تو حلق فامیل مفت خورشون و هزار با رفیق های کلاهبردارشون ورشکسته شدن و همیشه ی خدا ما مراعات کردیم توقع زیاد نداشتیم گفتیم درس بخونیم خودمون خواسته هامونو برآورده کنیم مامان بابام جفتشون کارمندن ولی هیچوقت ازشون توقع آنچنانی نداشتیم همیشه خدا ب حرفشون گوش کردیم بچه ی بی ادب و سرکشی نبودم هیچوقت همیشه دلسوز مادر پدرم بودم و همیشه تو مشکلات غمخوارشون بودم از بچگی و نوجوانیم خیر ندیدم پشت کنکور پیر شدم تا تونستم با جو عصبی خونه قبول شم با همه خوشن ولی بما میرسه مودین هیچوقت دوس نداشتم غم و حال بدشونو ببینم الان بی دلیل باهام حرف نمیزنه آخه خدایا من چیکار کنم ی دوستم ندارم با هرکی دوس شدم گف کات کن دوست خوب نیست فلانه ی آدم منزویم تو این دنیا فقط خدارو دارم خدایا چی میشه مام ی خانواده نرمال باشیم 

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!

بچه‌ها من تو سن رشدم بودم  ما ورشکسته بودیم و من کلی غصه میخوردم شب تا صبح خواب نداشتم هزار سال پیر شدم تو نوجوانی الانم آرامش ندارم ی افسرده مودیم که سعی داره خوب بشه و شاد باشه ولی نمیزارن هیچکسو ندارم ی رل داشتم همونو مامانم فمید به داییم گف بعدم رابطه شکرآب شد و خیانت کرد خدایا چرا آخه 

بازم شکرت فقط سایه شون باشه بالاسرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط با تو بدن؟ یا با ابجیو داداشاتم؟؟

با من و آبجی دومم هیچوقت خوب نبودن ی آبجی کوچیک دارم فقط با اون خوبن و مارو بخاطرش خورد میکنن چون ابجیم اگزما داره از سر ترحم خوبن باهاش 

بخدا هرکی پدر مادرمو میبینه میگه فرشته ن ولی جو خونه همیشه متشنج فقط ظاهرشونو حفظ میکنن 

با من و آبجی دومم هیچوقت خوب نبودن ی آبجی کوچیک دارم فقط با اون خوبن و مارو بخاطرش خورد میکنن چون اب ...

زیاد باهاشون دهن ب دهن نشو تو مناسبتا سعی کن خوشحالشون کنی ببین واکنششون چیه؟؟

زیاد باهاشون دهن ب دهن نشو تو مناسبتا سعی کن خوشحالشون کنی ببین واکنششون چیه؟؟

بابا بخدا من ی آدم مهرطلب بدبختم تو هر مناسبتی پول جمع میکنم جشن میگیرم براشون ولی انقد بی ذوقن اصن مارو آدم حساب نمیکنن

همیشه ی خدا بچه های مردمو میزنن تو سرمون میگف کار خونه انجام نمیدین بعد دانشگا می‌آمدم انجام میدادم کار خونه رو همه کار کردم هیچوقت ازمون راضی نمیشن

حتی اسباب کشی میکنیم ۷۰ درصد کارا با من و خواهر دوممه