2777
2789
عنوان

عیدی به پسر جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 28 پست
سی بده ولی من زیاد برام مهم نیست خوشحال میشم عیدی سنگین تر بدم برای اون بچه خوشحال کننده س
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به تعداد بچه نداره به نظرم ما به همه ۱۰ میدیم مثلا. یعنی بابام. خب تعدادم زیاده . دلیل نمیشه یه خونواده که دوتا بچه داره نفری ده بدیم یا یکی که یه بچه داره بیست بدیم.
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
من دوست دارم هدیه کاربردی بدم به همه چه بزرگ چه کوچیک امسالم وقت داشتم واسه همه کادو گرفتم اصلا هم پولدار نیستم و اصلا هم برام مهم نیست کی به بچه من یا خودم چی میده عیدی واسه بچه ها هم اسباب بازی و یا لباس گرفتم
اگه ب بچه ت 10 تومن میدن شما نفری 5 تومن بدید....اگه 2 تومن میدن شما نفری 1000 تومن. شاید برا شما مهم نباشه ولی برا بچه ها مهمه تو دهنشون میمونه مامان ما 50 داد ب اونا اونا ب من 20 تومن😐 نا خود آگاه مقایسه و خودبرتر بینی یا حقارت برا بچه ها پیش میاد.... اگه هم سنشون کمه و نمیفهمن هم باز نظرم همینه تو این اوصاع اقتصادی و تعداد زیاد بچه های فامیل بزرگواری معنا نداره
والا من یادمه بابام یه سال به ما ۱۰۰ تومن عیدی داد به اونام صد داد بهد عموم اینا ۱۰ تومن دادن با یه دست بند مسخره...سال قبل اونم بابام ۵۰ داده بود هم ما هم اونا اونام یه عروسک کوچک مسخره ک یادگاری باشه با ۱۰تومن...ولی بابای من اصلا نگا نمیکنه اونا چقد دادن هرچی به ما میده به اونام میده😑البته یه دوسالیه ادم شدن درست عیدی میدن...
چشم ها غالبا سعی دارند انچه راکه میخواهیم انکار کنیم,بی پروا نشان دهند...