2777
2789
عنوان

عیدی به پسر جاری

729 بازدید | 28 پست
من دو تا دختر دارم که کوچیکه 10 ماهشه و بزرگه 11 سال ، برادر شوهرم یه پسر 6 ساله داره امروز شوهرم میگه به بچه داداشش که فردا میان خونمون 50 هزار تومن عیدی بده چون ما دو تا بچه داریم اون هم عیدی میده جبران بشه ، در صورتی که همیشه به دختر بزرگم 10 تومن بیشتر نمیدادن و پارسال هم که مسافرت بودند و هیچی ، حالا من میگم 20 تومت بیشتر نده از کجا معلوم به بچه های ما چقدر میخواد بده ، اخه تولد دختر بزرگم 100 هزار تومن دادن و ما هم تولد پسرشون 100 دادیم نظر شما چیه در ضمن ما تولد هر دو تا دخترام اردیبهشته و ما با هم براشون تولد میگیریم و هر سال برای پسر شون هم کادو میخریم
منم دوتا دختر دارم جاریم یه پسر اونا دوتا پنجاهی دادن با یه اسباب بازی . ما هم پنجاه دادیم با یه اسباب بازی
حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم نمیاد که هرچقدر اونا دادن ماهم بدیم یا برعکس. اما پنجاه هم زیاده بیست یا سی خوبه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بیست خوبه راست میگن باید هرسال پول بیشتری بدین بخاطر جاری بودن نمیگم حتی بچه ی خواهر مم باشه من به اندازه ی توانم عیدی میدم
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
من که هرسال 20-30 میدم چون واقعا بیشتر نمیتونم. حتی به خواهر برادرای خودم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

برا عیدی دادن به چه چیزهایی فکر میکنین. بهتر نیس به فکر شاد کردن دل اون بجه ی 6ساله باشین! مگه بازاره. من اینقدر بدم اون چقدر پس بده. همون یه برادرزاده که بیشتر نیس
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس