2777
2789

اگه خرج خودتو زندگیت کنی گناهه؟

اگه نیست بگین پس انداز هاتونو کجا میزارین ؟

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نظرم اینه که زن و مرد نباید هیچ پولی را از هم مخفی کنن ولی اینجا زیاد دیدم که مردها و زن ها با هم صداقت مالی ندارن و حتی اگه خانم شاغل هم باشه از درآمدش برای زندگی خرج نمیکنه

جواب ابلهان خاموشیست

شوهرم به من میگه حق نداری دور از چشم من پس انداز داشته باشی دزدی حساب میشه برکت از زندگیم میره چرت میگه منم به خاطر این حرف مزخرفش تا حالا پس انداز نداشتم الان هم که عقلم میرسه دیگه دیر 

یه زماااانی میشد پس انداز کرد... 🙁

هر چند کوچیک 

تو بگو صد هزار

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 
الان با ۱۵ تومن حقوق مگه میشه پس انداز کرد خواهر 

هر چند ناچیز 

تو بگو ۵۰۰ هزار آخرش بکارت میاد

اگر دور از چشم همسرتونه چجوری طلا هارو مخفی نگه میدارین؟؟

یه گردنبند داشتم که گردنم بود بهش میگفتم بدل هست

اونم باور کرده بود

چند وقت پیش فروختم قرض دادم بابام ماشین بخره.

مابقی هم میزارم تو گاوصندوق خونه مامانم.

یا خونه خودمونم باشه مهم نبست چون شوهرم که نمیاد همه جای خونه رو بگرده که