بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نظرم اینه که زن و مرد نباید هیچ پولی را از هم مخفی کنن ولی اینجا زیاد دیدم که مردها و زن ها با هم صداقت مالی ندارن و حتی اگه خانم شاغل هم باشه از درآمدش برای زندگی خرج نمیکنه
شوهرم به من میگه حق نداری دور از چشم من پس انداز داشته باشی دزدی حساب میشه برکت از زندگیم میره چرت میگه منم به خاطر این حرف مزخرفش تا حالا پس انداز نداشتم الان هم که عقلم میرسه دیگه دیر
تا الان که ۱۳ سال میگذره من پس انداز مخفی ندارم ریالی داشته باشم شوهرم میدونه دوست ندارم چیزی ازش مخفی کنم، همین طور متقابلا دوست هم ندارم شوهرم چیزی ازم مخفی کنه
بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا