2821
2789
عنوان

همه بیبی چکا دروغ +عکس

1976 بازدید | 44 پست

من باردارم و رفتم تو هفته ی ۹ تقریبا

خاستم ی  استند بیبی چک  درست کنن برام گفت طرف برو بیبی چک  ازین خارجی خوبا بگیر تو استند خوب میشه   رفتم ۸۰ ت دادم گرفتم الان زدم میگه منفی 😂😂 

فقط خط c رنگی شد  tرنگی نشد 😂😂😂😂

کلا ب بیبی چک اعتماد دیگه  نکنید  

😂

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه اشتباه نکنم هورمون بارداری اوایل بارداری حسابی بالا میره که تو بی بی نشون میده و بعد از اون کمتر میشه و تو بی بی نشون نمیده

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
واسه منم مثبت شد ولی حامله نبودم پریود شدم مارک مدیکور

ازین ب بعد بادی سیر شیاف کنیم 😂😂😂 ب بیبی چک نمیشه اعتماد کرد   مال من حتی هاله هم ننداخت  زرتی منفی شد  پررنگ پررنگ 

اگه اشتباه نکنم هورمون بارداری اوایل بارداری حسابی بالا میره که تو بی بی نشون میده و بعد از اون کمتر ...

ن تا هفته ی  ۱۱ بالا میره بعد پایین میاد من هفته   ۹ ام     

چ باحال🤣🤣🤣🤣

حالا من اون وری دیگه بهش اعتماد ندارم چقد گریه کردم بخاطرش🥺🥺

همش هاله و مثبت دیدم ولی نبودم و تا دل خوش کردم زرتی تشریف فرماشد ...

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

ازین ب بعد بادی سیر شیاف کنیم 😂😂😂 ب بیبی چک نمیشه اعتماد کرد   مال من حتی هاله هم ننداخت &nb ...

اشکال نداره عزیزم اگه چشم انتظاری ان شالله ماه بعد،بعد از عقب انداختن میری آز خون میدی و مثبتتتتت😍

چ باحال🤣🤣🤣🤣 حالا من اون وری دیگه بهش اعتماد ندارم چقد گریه کردم بخاطرش🥺🥺 همش هاله و مثبت ...

کلا من امروز فهمیدم  وقتی   عقب میندازی  ی هفته باید وایسی یری  ازمایش   مگرن  بیبی چک واقعا معتبر نیسس 

ن تا هفته ی  ۱۱ بالا میره بعد پایین میاد من هفته   ۹ ام    

استند بی بی چک چجوریه!؟

بگویاد بگیریم

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

الهی دوتا میگرفتین تست میکردین 

ن یکی گرفتم گرون بود   اخه    دیگه همینو با خودکار روش خط میندازم میفرستم  طرف    احه قبلی ک بیبی چکم مدیکور بود  فوری ثبت شد ک فهمیدم باردارم!  اون نشون داد این خارجی  نشون نداد   

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز