2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم بوی عطرمون خوبه؟😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 34 پست
ببخشید اسمش زشته😐😂

بار آخرت باشه

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
اگه کسی طعنه نزد که وای سرم چقدر درد گرفت یهو  یا دماغشو نگرفت،بدون خوبه😂😂😂😂

چ ربطی داره بعضی ها کلا بو عطر دوستندارن حالا هرچی باشه جاری منم هرکی هرچی بزنه کلا از بو دماغش میگیره...فک کنم اینا چس بیشتر دوستدارن خخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مهمونی از بس اسپری و عطر های مختلف زده بودن   هر کدوم ی جور

هوا سرد بود  بخاری روشن   

خودم  کمتر  اما دخترم مریض شد  حالت تهوع هم براش مونده 

پ ن 

لطفا در حد خوش رائحه بودن استفاده کنید  دوش نگیرید😁🙏🏻

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

من یه جا شنیدم عطر خوبو خودت نباید وقتی میزنی بوشو متوجه بشی

ولی نمیدونم چقدر صحت داره

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اگه کسی طعنه نزد که وای سرم چقدر درد گرفت یهو  یا دماغشو نگرفت،بدون خوبه😂😂😂😂

وای اره . دیروز تو اتوبوس انقد عطر یکی بد بو بود ک داشتم خفه میشدم خیییییلیم تند بود

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
ب یکی‌از لباسات بزن بعد بذار چند روز‌بمونه وقتی اون‌ لباسو‌بخای تن کنی بوعه خوبی اومد بدون خوبه

همینکارو کردم انقددد خوشم اومد انقد گدفتم جلو دماغم میگم اههه خیلیییی شیریته😂

همینکارو کردم انقددد خوشم اومد انقد گدفتم جلو دماغم میگم اههه خیلیییی شیریته😂

دیگه دماغت پرشده بسه طرف نمیاد تورونمیگیره عمیق بونمکنه که 

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار
من از وقتی کرونا گرفتم بوی همی عطرا رو ی جور میفهمم😂😂

وای دخترمنم اینجوری شده طفلی حالادکتربردم گفت همون اویل میومدی میتونستم براش کاری بکنم ولی دیگه درست نمیشه ..ولی تجربیات سن بالاهاگفتن بازایمان درست میشه نمیدونم 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏