2777
2789
عنوان

چطوری دو قلو باردار شم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 38 پست
عوارض نداره؟ دکتر باید تجویز کنه؟

عوارض ک داره کلا قرص پر ریسکی هست هم لتروزول هم کلموفین میتونه خدایی نکرده باعث بارداری خارج رحمی بشه و اینکه حتما باعث دوقلو زایی نمیشه ممکنه باعث چهار قلویی بشه پنج قلویی بشه ، در واقع تخمک گذاری رو افزایش میده حالا ممکنه یهو پنج تا تخمک آزاد بشه نه دقیقا دوتا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوارض نداره؟ دکتر باید تجویز کنه؟

انشالله که به ارزوت برسی عزیزم 

ولی دوقلویی بیشتر ارثیه 

و اینکه بهت بگم به عشق دوقلو باردار شدن سرخود نری سراغ قرص مرص 

عوارضش زیاده 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤
انشالله که به ارزوت برسی عزیزم  ولی دوقلویی بیشتر ارثیه  و اینکه بهت بگم به عشق دوقلو با ...

نه گلم عاشق دو قلو نیستم😂 دو تا سزارین داشتم.تصور اینکه واسه هر بچه یه عمل کنم خیلی سخته .می‌خوام اگه خدا صلاح بدونه با یه بارداری دو تا بچه داشته باشم

با سوزن تحریک تخمدان امکانش هست  اگه مشکل خاصی ندارید و هزینه اش براتون مهم نیست روش ivf درصدش ...

مرسی گلم هزینه اش خیلی مهمه😂 نمی‌دونید هزینه  ivf چقدره ؟