2777
2789
عنوان

آزمون معلمی کیا دارن میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 35 پست
هنو شروع نشده ثبت نامش یه هفته دیگ شاید

من که امسال نمیتونم شرکت کنم 

امیدوارم نتیجه زحماتتون رو ببینید 😍🥰

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تست زدن قبول میشم فقط تست بخونم

ببین من چند بار آزمون شرکت کردم، آزمونو قبول شدم مصاحبه رد شدم  و یکمی پارتی بازی داره ولی زیادن کسایی که خودشون قبول میشن 

تو این تجربه ها برای آزمون متوجه شدم که تست بزنی خیلی بهتره ولی وقتی است می زنی حتما دقت کن که اگه غلط زدی کجاشو مشکل داشتی

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

عزیزم تست وازپی دی اف میخونی؟ یاکتاب؟ اگه کتاب چه کتابی؟

ببین من خودم هم پی دی افی خوندم هم یه کتاب داشتم اونم خوندم

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

ببین اصلا منبع نخونی، فقط تست و تست 

تست از کجا پیدا کنیم. ؟!

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

عزیزم میشه پی دف وبرای منم بفرستی؟ واینگه چه کتابی بخونم من تاحالاشرکت نکردم نمیدونم چی به چیه

پی دی افشو از ترب سرچ کردم کتابشم برای استخدامی بود

چه جوری برات بفرستم؟