2777
2789
عنوان

واقعا غم انگیزه

226 بازدید | 16 پست

نه بچه دار شدن خیلی مهمه نه شوهر کردن

البته انشالله مجردا یه ادم خوب قسمتشون بشه

ولی اگه یه مجرد بداخلاقی کنه میگن بخاطر همین اخلاقش بوده شوهر نکرده دیگ ذات نداره

یا اگه از ازدواج یکی ایراد بگیره میگن از حسادتش هستش

در صورتی که همه اونایی که ازدواج کردن هم خوش اخلاق نیستن اینه دق شوهر یا زنشون هستن

بچه هم نیاری به بچه کسی چیزی بگی میگن بچه نداره حسادت میکنه یا یه کار اشتباهی کنه میگن ذاتش خراب بود خدا بهش بچه نداد

بخاطر همین چیزا خیلی وقتا فکر میکنم خودکشی کنم یا خدا چرا منو نمیکشه شاید بگیم حرف مردم مهم نیستش  ولی شعار دادن خیلی راحته همه ادما قلب دارن وممکنه بشکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا هدف از زندگی تحصیل و غیره و ذلک اینه که ازدواج خوب داشته باشی و اگه بهش نرسی باید بری بمیری این ...

دقیقا حتی اگه بهترین شغل هم داشته باشی مجرد باشی به چشم حقارت نگاهت میکنن چه برسه شغلی هم نداشته باشی

اسی کاملا درسته حرفت شوهر من یه هرزه بود رفت با زن شوهر دار الان تا یه ذره به خودم نرسم یا یه ذره خونم نامرتب باشه میگن وای دیدی همین کارا رو کرد که شوهرش رفت یعنی هرگز حلالشون نمیکنم یکیشون بهم گفت اگه خوب بودی شوهرت نمی‌رفت 💔

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

چون اکثرا فقط میخوان حرف بزن، فکر میکنی فقط برای این قشر حرف در میارن، ببین تازگیا جراحی کردم ، بعد یه نفر زنگ زده میگه جوونای الان تا دکتر میگه عمل ,فوری گوش میکنن به حرفش....واقعا نمیدونم چرا مردم دست از فضولی بر نمیدارن

⁦⁩⁦
آدما هیچوقت به داشته هاشون قانع نیستن دست از سر این حرفاشونم برنمیدارن تو محل نزار

نمیشه محل نزاشت چون سخته  چون احساس حقارت میکنی

خوش به حال اونایی که میتونن اهمیت ندن

من اصلا به حدف مردم اهمیت نمیدم برامم مهم نیستن . من موقع انتخاب شوهرم چون با هم دوست بودیم خیلی حرفازدن ولی اصلا برام مهم نبود الان میگن ای شوهرش چ خوبه واقعا حالم ازشون بهم میخوره اکن موقعه میگفتن بده ادم خوبی نیست الان برعکسشومیگن

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

دقیقا حتی اگه بهترین شغل هم داشته باشی مجرد باشی به چشم حقارت نگاهت میکنن چه برسه شغلی هم نداشته باش ...

ولی وقتی به مردا میرسه کل این حرفام برعکس میشه از نظر ایرانیا زن مهم ترین دستاوردش تو زندگیش ازدواجشه چیزی که حتی یه درصدم دست خودش نیست و شانسیه

من هیچوقت قرار نبود کاربر نینی سایت شم

انشاالله ب زودی آنچه که دوست داری و بصلاحته سر راهت قرار بگیره عزیزم

هیچ کس تو این دنیا از جایگاه خودش راضی نیست.یکی از مجردی خستس یکی از تاهل، یکی از خونه پدری خستس و میخواد مستقل بشه یکی از تنهایی زندگی کردن

من زندگی متاهلیمو دوست دارما ولی دلم کمی تنهایی میخواد

دردم از یار است و درمان نیز هم
من اصلا به حدف مردم اهمیت نمیدم برامم مهم نیستن . من موقع انتخاب شوهرم چون با هم دوست بودیم خیلی حرف ...

اینکه میگین اهمیت نمیدین کاملا غلطه اگه اهمیت نمی‌دادی هیچوقت مراسم اونم چن تا چن تا نمیگرفتی مگه میشه ایرانی باشیو حرف بقیه برات مهم نباشه 

من هیچوقت قرار نبود کاربر نینی سایت شم
اینکه میگین اهمیت نمیدین کاملا غلطه اگه اهمیت نمی‌دادی هیچوقت مراسم اونم چن تا چن تا نمیگرفتی مگه می ...

من هیچ مراسمی نگرفتم هیچ مراسمی باور میکنی اصلا عروسیم نگرفتم شوهرمو خونه بابام میدیدن یا عروسی ها دعوت میشدیم یا میرفتیم باغ خونه بابام اصلا مراشم نداشتم 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭