2777
2789

روح و روانم ب چوخ رفته 

کمکم کنید 

چه ورزشی برم؟ اینجا نمیشه رفت چون نداره 

چه کاری کنم 

دارم میترکم 

رو به نابودی ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تموم نفرتهات رو توی یه کاغذ بنویس انگار داری به خود طرف میگی، بعد از قول طرف، از خودت معذرت خواهی کن(اگه کسی اذیتت کرده، از این روش استفاده کن) 

یا

توی قسمت نوت گوشی، تموم نفرتها رو بنویس و بعد اگه کسی اذیتت کرده، از جانب اون بنویس که از شما معذرت میخواد

یا

یه کاغذ بردار و تمام صفات مثبت خودت رو بنویس و بگو خدایا شکرت که من مهربونم

خدایا شکرت که من ارزشمندم

خدایا شکرت که من هدفمندم

و در کل به چیزهای مثبت و خوب زندگیت فکر کن

خودت رو مشغول کن به هنر، کار خونه، مطالعه و... 

کم کم ذهنت آروم میشه

یا خودت رو تنبیه کن

مثال:اگه به افکار منفی فکر کنی، حق نداری تا یکهفته ناهار بخوری

اگه به فکر منفی فکر کنی، حق نداری بری بیرون

یه تنبیهی بزار که اگه نری یا انجامش ندی، خیلی آزارت بده، اینطوری ذهنت کم کم آروم میشه و به قولی حد خودش رو میدونه😊

اگه بخاطر کنکور و استرس درس این طوری شدین بهتون بگم که هیچ فرش قرمزی بعد از تموم شدن درس براتون ننداختن، امسال نشد، سال دیگه و سالهای دیگه و... زندگی حق شماست

بنظرت  اگه قرص بخورم میتونم ب درسام برسم؟خواب اور نیست؟

باید ببینی قرص می افته بهت ولی مسلمه بهتر از این آشفتگی‌ ذهنیه اگه نیفتاد عوضش کن دختر خودم داره می خوره و تا حدی بهتر شده نمیگم صد در صد ولی پنجاه درصد بهتره

تموم نفرتهات رو توی یه کاغذ بنویس انگار داری به خود طرف میگی، بعد از قول طرف، از خودت معذرت خواهی کن ...

والدینم دارن جدا میشن 

چند ساله پشت کنکورم 

اعصابم خیلی خورده 

هرکار میکنم از لحاظ ذهنی اروم نمیشم 

دارم روانی میشم 

هزار و یکی حرف مباد تو سرم 

والدینم دارن جدا میشن  چند ساله پشت کنکورم  اعصابم خیلی خورده  هرکار میکنم از لحاظ ...

والدین شما هم مانند والدین دیگران

دعوا همه جا هست

چه بسا در خانواده هایی که فکرش رو نمی کنین دعوا هست

پس یکی از حقوق والدین شما هم میتونسته جدایی باشه و مقصرش شما نیستین، البته باید مدیریت کنن و دوستانه باشه که شما آسیب نبینین

اگه مورد مالی دارین، کاری کوچک انجام بدین تا بتونین برین دانشگاه آزاد و بدون کنکور، این یک روش هست، اگر نه، به هیچکس ارتباطی نداره که شما چه زمانی دانشگاه میرین یا اصلا نمیرین 

روی خودتون کار کنین، وقتی عزت نفستون رفت بالا، حالا دیگه از هیچی نمیترسین، افکارتون هم آروم میشه

والدین شما هم مانند والدین دیگران دعوا همه جا هست چه بسا در خانواده هایی که فکرش رو نمی کنین دعوا ...

درسته 

علاوه برضعف روحی که این سالها پیداکردم 

شاید عزت نفسمم مشکل پیدا کرده و خودم بی خبرم 

کتابی در این باب سراغ دارید؟

والدین شما هم مانند والدین دیگران دعوا همه جا هست چه بسا در خانواده هایی که فکرش رو نمی کنین دعوا ...

قشنگ بود حرفاتون💐

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
درسته  علاوه برضعف روحی که این سالها پیداکردم  شاید عزت نفسمم مشکل پیدا کرده و خودم بی خ ...

الان نه متاسفانه

اما مطالب آموزنده و تاثیرگذار رو میتونین بصورت رایگان هم در اینترنت جستجو کنین

کانالهای آموزشی رایگان هم همینطور

پیشنهادات بعدی:از شبکه های اجتماعی فاصله بگیرین یا کمتر استفاده کنین، حس حسرت، حسادت، عدم پیشرفت رو شاید در شما تقویت کنه

اخبار، به هیچ عنوان گوش نکنین نه خارجی نه ایرانی

تلویزیون و ماهواره نبینین، القا کننده ی حس بد یا کاذب یا حسرت بار میشن

فقط و فقط فیلم کمدی دانلود کنین و ببینین

جک های شاد بخونین و بخندین

بخدا زندگیتون زیر و رو میشه

از عمده حالات افسردگی و ناآرومی جوونهای الان، یکیش مقایسه ی خود با دیگران هست که اصلا لزومی نداره، شما اشکهاشون، ناراحتیهاشون، بغض هاشون، شکست هاشون، ناتوانی هاشون رو ندیدین و فقط یک لبخند دیدین که اونم شاید حقیقی نباشه! 

غذای سالم و ساده بخورین(غذای منزل) 

سبزیجات و میوه بخورین، کم اما بخورین

هر روز اگر میتونین کمی آجیل بخورین، کم اما بخورین

دوست سمی رو پرت کنین از زندگیتون بیرون

مصرف دخانیات ممنوع

مصرف م. شروبات الکی ممنوع

آب بینظیرترین نوشیدنی دنیاست، با عشق بنوشید

خودتون رو غرق شادی کنین 

خودتون رو بپذیرین

زندگی کوتاهه، زیستن رو بیاموزین

زندگی یعنی همین، میفتی، بلند میشی💕

الان نه متاسفانه اما مطالب آموزنده و تاثیرگذار رو میتونین بصورت رایگان هم در اینترنت جستجو کنین کا ...

ممنونم بخاطر حرفای مفید 

روحیه بخش 

پر انرژی که بهم زدین 

مرسی که دلسوزانه نوشتی برام