بچه ها بیاید راهنماییم کنید
اول از همه بگم که من وحشتناک خجالتی و کم رو عم اما تمام تلاش خودم رو کردم باهاش مقابله کنم پس اگر تو این مسله هم کمکم کنید ممنون می شم
حقیقتش اینه که مادرشوهر و پدرشوهر من از هم جدا شدن و بچه هاشون (شوهر و خواهرشوهرم) گاهی پیش این زندگی می کردن گاهی پیش اون
هر دو مادر و پدر شوهرم ازدواج کردن و هر کدوم ۳ تا بچه دارن
اینم بگم مادرشوهرم کار می کنه و اونقدری پول داره که بره پلک چشم رو که با ۶ تومن برات عالی عمل می کنن رو با ۱۴ تومن عمل کرده که بیاد به مامان من که اونم پلکش رو عمل کرده پز اینو بده که دکتر من بهتره 🙄😵💫
خب بگذریم . خلاصه کنم براتون بابام پول رهن خونه ما رو داد چون شوهرم پیشش کار می کنه و گفت دخترم راحت باشه
کل وسایل جهاز غیر از یخچال و لباس شویی و سرویس چوب رو بابام داد
من گفتم حنابندان نمی خوام برام بگیرید و بابام پولی که برای حنابندون کنار گذاشته بود رو برای عروسیم تمام و کمال داد .
و اما مادرشوهرم هیچی برامون نیاورد . تو عقد یه انگشتر و تو عروسی هم یک انگشتر بهم داد و دیگه دستش شکست یه یکم پول کمکمون کنه با اینکه داره هم .
برای اینکه بیاد خونمون یه پارچ و لیوان آرگوپلیس که بزنید تو اینترنت ببینید برام آود. . من اصلا خوشم نیومد ازش و یک پتو دونفره ارزون تو عقد بهمون داد دیگه هیچی نداد
من چه جوری بهش بفهمونم باید کمک این پسرش بکنه بخدا جفت خواهرام عروس شدن با اینکه پدرشوهر یکیشون رفتگره ولی اینقدر برای خواهرم آوردن. تو خانواده خودم خجالت زده ام