2777
2789
عنوان

بچه ها من عقدم بعد

294 بازدید | 20 پست

فامیل مامانم (خاله هام و مادر برگم)رواااااانیم میکنن تا دو دقیقه میام مهمونی یا خونشون کچلم میکنن اینقدر حرف میزنن راجب خودم شوهرم تیپش نمیدونم ک تحلیل کنن چیکار میکنیم تحلیل کننن اونا چیکار میکنن روانی شدم میخوام بگم بابا به شماها چ فضولا

مامانم که هرروز باید به مادربزرگم امار بده شوهرم کی اومده کی رفته 

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/

اشتباه از مادرته اون پای بقیه به زندگیت باز میکنه به خودت میای زندگیت خراب میکنند

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم رک بگو ب شماها چه

منم عقدم خالم هر روز خونمون چنتا کوچه فاصلمونه اخه هعی اذیت میکرد منم پروو جوابش دادم از اون موقع دیگه صداش در نیومده

برا سلامتی خودمو تو دلیم صلوات بفرسین سالم دنیا بیاد🫰

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12913214/بنظرتون-این-دندون-هارو-لمینت-کنم-یا-ارتودنس�% ...

اگه عکسشو بذاری اینجا پاک کنی جوابشو بهت میدم بلدم 

خب مستقیما بگو دوس ندارم انقد دخالت کنید و نظر بپرسید و سوال بپرسید من عین همین حرفو ب مامانم زدم قطع ارتباط کردیم اما اعصابم آرومه و راحتم

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

اشتباه از مادرته اون پای بقیه به زندگیت باز میکنه به خودت میای زندگیت خراب میکنند

همش دورهم جمع میشن چرتو پرت میگن راجب منو زندگیم مامانمم محل نمیده ولی بازم میپرسن

خب مستقیما بگو دوس ندارم انقد دخالت کنید و نظر بپرسید و سوال بپرسید من عین همین حرفو ب مامانم ز ...

میگن واااا مگه چیه ماهم داشتیم همه داشتن بعد چیزای +۱۸ میگنو اینا یه خرید عقد میخواستیم بکنیم میگفتن وااا نرید الان کی میره اخه لابد میخواین برین لباس خواب بخرین

خب مستقیما بگو دوس ندارم انقد دخالت کنید و نظر بپرسید و سوال بپرسید من عین همین حرفو ب مامانم ز ...

خاله هام‌بابا ن مادرم

بگو زندگی شخصی خودمه دلیلی نمی بینم مثل داستان شنگول و منگول همه بدونن

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
میگن واااا مگه چیه ماهم داشتیم همه داشتن بعد چیزای +۱۸ میگنو اینا یه خرید عقد میخواستیم بکنیم میگفتن ...

همین دیگ یبار بگو دخالت نکنید لطفا این حرفا کم کم رو مغزت تاثیر میزاره باعث اختلاف میشه 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بگو زندگی شخصی خودمه دلیلی نمی بینم مثل داستان شنگول و منگول همه بدونن

میگن ماعم زندگی دخترامونو میگفتیم مگه چیه همه میدونیم چیکارا میکنین و اینا

میگن ماعم زندگی دخترامونو میگفتیم مگه چیه همه میدونیم چیکارا میکنین و اینا

بگو دخترای تو دخترای توئن هرکی معیاری داره من دوست ندارم همه تو زندگیم سرک بکشن خلاص

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️