2777
2789

من بچه طلاقم زجرای زیادی کشیدم دوست ندارم بچم بخاطر اینکه من عذاب نکشم بچه طلاق بشه.ادم بده ی زندگیه من ادم خوبیه زندگی اوناس.ارزوم اینه بچه هام بزرگ شن ازدواج ک کردن همون فردا صبحش دادخواست طلاق بدم.وقتی میرم توفکر به زندگیم بعد طلاق فکر میکنم قند تو دلم اب میشه.

تورو خدا بچه هاتونو ضعیف و تو سری خور یا از اون طرف از خود راضی و مغرور بار نیارید😔

گزارش میزنی ضعفتو نشون میدی 😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه هات چند سالشونه یبزرگ شدن تو محیط پر تنش و پر از استرسم اخر لطمه شو میزنه

۵و۲

برای اینکه تنش کتری پیش بیاد همیشه کوتاه اومدم

اصلا دوست ندارم باور کنم فداکاری نبوده خریت بوده

خواهشا تا از تخمم زندگیتون و روابطتون با شوهرتون مطمین نشدین بچه نیارین  زمانی بچه دار بشین که ...

ادم نمیتونه اینده رو پیش بینی کنه.ولی خب بازم درسته.من از اول عقد فهمیدم این حرف فقط حرف خودشه

خب مشکلت با همسرت چیه؟ چرا انقد اذیتی ک فکر جدایی خوشحالت میکنه

انگار منی وجود نداره.سالی سه بار میبرم دیدن خانوادم.ورود خواهرم ب خونمو غدقن کرده.نمیزاره درس بخونم یا کار کنم 

نمیزاره تنهایی بیرون برم.حتی نمیزاره لباسی ک خودم دوس دارمو بپوشم.ارایشگاه نمیبره ببره باید ب دل این باشه.لباس نمیخره باید ب دل این باشه.

جالب اینه برای همه اینا هم دلیل میتراشه

شاید از نظر بعضیا مسخره باشه ولی شاید سالی ۲۰بار اسمونو ب چشم میبینم😔

انگار منی وجود نداره.سالی سه بار میبرم دیدن خانوادم.ورود خواهرم ب خونمو غدقن کرده.نمیزاره درس بخونم ...

نه مسخره میست،سخته میشه بگی هرکدوم چند سالتونه؟؟

ازدواجتون سنتی بود یا دوستی؟

از اول همین بود یا ب مرور

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
نه مسخره میست،سخته میشه بگی هرکدوم چند سالتونه؟؟ ازدواجتون سنتی بود یا دوستی؟ از اول همین بود یا ب ...

من ۲۲اون۳۲

سنتی.پسرعمم بود.خیلی پسر خوش مشرب و مودبی بود.

ن ذره ذره فشاراش بیشتر شد.مثلا نمیزاره برم بیرون میگه با بچه ها سختته.میگم میخوام برم همون لحظه از سرکار میاد ک تنها نریم.وهی میگه بدو دیره بدو دیره.دیگع اینه باهاش بیرون نمیرم .مثلا قرار بود بعد عقد من ادامه تحصیل بدم.بعد عقد گفت بیا باهم تجربی کنکور بدیم بعد عروسی گفت بیخیال من نمیرم توهم نرو تموم.دیگه خستم

من ۲۲اون۳۲ سنتی.پسرعمم بود.خیلی پسر خوش مشرب و مودبی بود. ن ذره ذره فشاراش بیشتر شد.مثلا نمیزاره ب ...

باهاش درست حرف زدی راجع به ناراحتیات؟

یا با بزرگتون یا بابات یا عموت

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
باهاش درست حرف زدی راجع به ناراحتیات؟ یا با بزرگتون یا بابات یا عموت

باهاش هزار بار حرف زدم نمونش همین امروز صب.میگه شلوار بگ ن تموم شد و رفت.میگم خب من بگ دوس دارم.گفت پس بیخیال شلوار نمیخریم.

بابام هزار بار اومده وسط.شوهرم بش میگه دایی این تو این دخترت حالیش کن و میره خودش انگار ن انگار بابام اومده اونو راضی کنه.دیگه من مشکلاتمو ب بابام نمیگم چون هم میاد وسط شوهرم کوچیکش میکنه هم الکی حرص میخوره علیل میکنه خودشو..

چقدر مامان منی تو

ولی کلی حرف زدم باهاش راضی شده 

عزیزم طلاق بگیر بچه هات دوس دارن پدر مادرشون ارامش اسایش داشته باشه ما بچه ها وقتی دعواهاتونو میبینیم زجر کشیدن مادرمونو میبینیم بیشتر زجر میکشیم

باهاش هزار بار حرف زدم نمونش همین امروز صب.میگه شلوار بگ ن تموم شد و رفت.میگم خب من بگ دوس دارم.گفت ...

خب لج کنی چی میشه؟؟؟