2777
2789

وسایل خونه

چندساله ازدواج کردم ولی هیچ وسیله تزئینی تو خونه م ندارم حتی یه گل و گلدون

فقط یه دست مبل و یه دونه فرش

هرکی میاد خونه م میگن چقد خونه ت خالی و بی روحه

نه تابلویی

نه گلی

هیچی

بنظرشما ارزش داره  طلا بفروشم و بدم وسایل و خونه مو قشنگ کنم

مثلا آیینه و کنسول

یه تابلوی خوشگل دکوراتیو

ساعت از این مدل جدیدا

یکی دوتا گل طبیعی سایز بزرگ

ممنون‌میشم نظر خودتونو بگین

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤

نه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه میتونی از هزینه صرفه جویی کنی بخری

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

من دارم شوهرم راضی میکنم طلاهام‌و‌بفروشم‌برام‌ماشین‌بخره قبول‌نمیکنه‌میگه‌حیفه طلاهات بذار باشه خودمم دلم‌نمیاد 

خدایی براوسایلذخونه‌عمرا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

از ی جایی قسطی بگیراینارو ، یاهم ی وام کوچیک درحد ده تومن جور کن و اروم اروم چندتاشو بخر و بعدسرفرصت پولهاتو جمع کن و تا تابستان اینه و کنسول هم بگیر 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

هرگز😐

عقل سلیم اینو تایید نمیکنه دوستم

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~