2777
2789

شایدم حساس شدم نشدم؟🥺😭

بنظرتون روحیه م لطیف نشده؟

یا واقعا درست فک میکنم

چند سال پشت کنکورم ۴_۵بار کنکور دادم (میشه نصیحت نکنید بمون و نمون؟ من خودم از شرایطم بهتر مطلعم)

ولی مثلا میبنم خاله هام از کسی ک رشته خوب اورده با حرص و تعجب گاهی عصبی یاد میکنن میگن ووی فلانی فلان چیزو قبول شده 

فلان شغل داره 

فلان حقوق 

بعد مثلا ب من میگن اخرش شوهر داریه فلان حالا مستقیم نه ها ولی تو حرفاشون میگن

نمیدونم حرفا روزمره س و خاله زنکیه که میزنن یا مثلا پشت هرکی همینو میگن 

مثلا من بخام دوباره کنکور بدم همش استرس دارم 

همش ازشون پنهان کاری میکنمم 

همش نمیزارم بفهمن

برا خوومم مایه رنج وعذاب  شده

میدونی همه موفقیتو دوست دارن گاهی آدم یاد شکست خودش میفته و موفقیت دیگرانو که میبینه احساس میکنه عقب افتاده دیر شده 

این با حسادت فرق میکنه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ۵ سال عمرت و گذاشتی و هر کسی هر حرفی زده به خاطر خودت بوده هیچ ربطی به این نداره که چشم دیدن موفقیتت و ندارن😑

از شرایطت مطلعی بشین و بخون و نتیجه رو نشونشون بده 

ن نمیخونم من فقط سال دوم تلاش کردم

پس تمام اتفاقات تقصیر خودته گندیه که خودت زدی مثل من نخوندی الانم هر دومون هرچی بگن باید بشنویم همینه که هست تا وقتیکه واقعا تلاش نکنی هم ادامه داره ی بار برای همیشه تصمیم بگیر شروع کن بخون همین