2777
2789

سلام 

پسر من ۳۵ هفته با وزن ۲۰۸۰ دنیا اومد الان ۴ ماه و ۲۵ روزشه ۸ کیلو شده

دیروز یه بنده خدایی ک مارو دید گفت بچت خیلی چاقه و حتما تیرویید داره

پسرم چون نارس بوده ۴ مرحله آزمایش تیروئید داده

الان نگرانم نکنه واقعا تیرویید داره

چون غلت زدن هم بلد نیس هنوز

خوابش هم خوبه حتی نسبتا زیاده

هر دو ساعت ک‌بیداره دو ساعت مبخوابه

تورو خدا شما بهم بگید 

حرکتش دیره و ممکنه تیرویید داشته باشه؟

واسه غلت زدن هنوز وقت هست 

اگه اضافه وزن نداره مشکلی واسه چاقی نیست 

واسه تیرویید دکتر ببر

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تیرویید دکتر ببرید ، وزنشم هر ماه ۱/۵ کیلو اضاف کرده که عجیب نیست، خوابشم حتما مشکلی نداره می خوابه کپلک، برای غلت زدن هم چون تپله دیر غلت میزنه دختر منم تپل بود ۸ ماهگی غلت زد تازه، بعدم سریع چاردست و پا رفت ، ۱۰ ماهگی هم راه افتاد

سلام عزیزم امروز همه تاپیکات رو خوندم چقدر دلم خواست که الان زندگیت خوب شده باشه امیدوارم بچه ات خوشبختی به زندگیت بیاره 🙂❤️

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن