2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سنجش خودمون باید وقت بگیریم؟ الان پسر من پیش دبستانیه چیکار باید کنم

برو سایت ثبت نام کن.

تا خر ماه بیشتر شاید سایت باز نباشه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
برای بعضی بچها که نمیتونن تمرکز کنن سخته این نتونسته سوالارو جواب بده 

مثلا ب پسرم گفت برعکس بشمار 

دایره مثلث مربع بکش ،،،،یا چندتا برادر خواهر داری 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

ببخشیدچرا رد میشن  سوال ها ک آسون بود براشون

بعضی بچه ها تمرکز ندارن استرس دارن 

بعضی بچه ها هم اصلا مشکلی ندارن اما کلا چیزی بهشون مامانشون یاد نداده مثلا یک مادر بود میگف تاحالا رنگ و اعداد باهاش کار نکردم نمیدونستم هیچ شعری بلد نبود فقط بچه میرفته تو کوچه بازی الانم حرفم را کوش نمیده باهاش چیزی کارکنم

بعضی بچه ها تمرکز ندارن استرس دارن  بعضی بچه ها هم اصلا مشکلی ندارن اما کلا چیزی بهشون مامانشو ...

اهان بله درست فرمودین ،،

من خودم پسرم پیش بود نوشتن بلد بود بهش یاد دادم الان کلاس اوله جلوتر از همه هست 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

بعضی بچه ها تمرکز ندارن استرس دارن  بعضی بچه ها هم اصلا مشکلی ندارن اما کلا چیزی بهشون مامانشو ...

من برا دخترم خیلی استرس داشتم چون دختر من یه اخلاق بدی که داره تحمل گریه دیگرانو نداره چه بچه چه بزرگ همه مشکل ما هم همینه 

پیش دبستانیو خیلی دوست داشت تا اینکه یه بچه نمیدونیم چی شده همش گریه میکنه دخنرم میگه مامان من دیگه نمیخوام برم 

هر روز با گریه و ناراحتی میره 

دو هفته پیش رفتیم سنجش دیدم بچه ها گریه میکنن نمیرن داخل دیگه سریع اینا بردیم داخل تا ایناها را نبینه وگرنه صد در صد رد میشد 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔