2777
2789

افتادگیش برطرف شده و خیلی دوسش دارم ولی از بغل که نگاه میکنی ارتفاعش کم نشده ☹️ 

مگه نه اینکه ورم فقط پهنای بینیه؟؟؟ ارتفاع هم به ورم ربط داره ؟؟؟ ممکنه یکمی کوتاهتر بشه ؟؟ 

یا اینکه میگه قوس دادم ولی من قوسی ندیدم تا الان ☹️☹️

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۲۰عمل کردم احساس میکنم قوس نداره کج بزرگه سوراخاش میزون نیست تازه هنوزکبودم اصلاافسرده شدم🥺🥺🥺

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
تا یکسال بینی هنوز جا داره و ورمه اصلا یک شکل دیگه میشه نگران نباش

الان هم دوسش دارما ولی انگار حساس شدم 😒

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

درازی کم میشه اما معمولا ارتفاع کمتر، کم میشه

اما این بینی که الان داری خیلی بزرگه . یکسال دیگه عالی میشه و عکسای الانو میبینی تعجب میکنی که چقدرررر بزرگ بوده .

اگر گوشتی بودی که دو سال بعد خودشو نشون میده

چشم به راه...
منم ۲۰عمل کردم احساس میکنم قوس نداره کج بزرگه سوراخاش میزون نیست تازه هنوزکبودم اصلاافسرده شدم🥺🥺🥺

من هم هنوز کبودی دارم 

قوس هم نداره هنوز مال من ، ولی سوراخای بینیم خداروشکر یه شکل و یه اندازه آن فعلا ، از روبرو خوبه ولی از بغل انگار هنوز ارتفاع داره 😢

درازی کم میشه اما معمولا ارتفاع کمتر، کم میشه اما این بینی که الان داری خیلی بزرگه . یکسال دیگه عال ...

جدی ؟؟؟؟ الانم دوسش دارم اما انگار حساس شدم 

پس صبر کنم بازم ؟؟؟ 

میگم من بعد از عملم سرما خوردم هنوزم سرفه میکنم ولی بویایی ندارم این طبیعیه ؟ مال عمله به نظرت ؟؟

دعا کن که ارتفاعش ورم نباشه و کمتر نشه و قوس هم روش نیافته!!

چراااا😨

یه ماه چیه. بینی استخونی اقلا شش ماه میکشه خودشو نشون بده بینی گوشتی دوسال

من عمل کردم سه ماه خوابیدم ولی تغییرات از همون ماه اول فهمیدم

اگه از بغل بینی تغییر نکنه تو ماه اول 

دیگه تغییر نمیکنه 

ورم که ارتفاع افزایش نمیده 

نه اصلا حساس نشو هرچی حساس بشی بدتره اصلا سه چهار ماه دیگه با اینی که هست هزار برابر فرقشه

😊🙏🏻🙏🏻🙏🏻