2777
2789
عنوان

کتاب خون داریم اینجا بچه‌ها ؟

130 بازدید | 12 پست

من اصلا نمیتونم با کتابای صوتی ازتباط برقرار کنم و تمرکز ندارم برنامه یا کانالی هست پی دی اف شو داشته باشه 

چندتا کتاب خیلی خوب هم بگید 

میخوام شفای زندگی رو شروع کنم خوبه؟

تو کتاب شفای زندگی از لوییز هی نوشته بود:

«وقتی کسی مرا ناراحت می کند، از خود می پرسم این فرستاده شده تا چه درس مهمی به من یاد بدهد؟ فاقد کدام ویژگی شخصیتی و روانی هستم که باعث شده متحمل درد و رنج شوم؟! انسانهای عصبانی، آرامش و خونسردی را می آموزند؛ انسانهای تحقیرگر، عزت نفس را به شما می آموزند؛

انسانهای بی احساس، عشق بی قید و شرط را می آموزند؛

و انسانهای لجباز، انعطاف را به شما می آموزند..!»

از امروز تو زندگیتون وقتی رفتار کسی اذیتتون میکنه؛ از خودتون بپرسید اومده تا چه درسی بهتون بده؟! اینجوری خیلی راحت تر با قضیه کنار میایید.

اینم جایی دیدم و مشتاق شدم بخونم و تو یکی از تاپیک ها هم گویا یه خانومی افسردگی داشتن و می‌گفتن خیلی موثر بود این کتاب براش

اتفاقا صوتی خیلی بهتره و گرونترم هست اپلیکش طاقچه داره

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من هیچی دلچسب‌تر از تورق کتاب نیست نه کتاب‌صوتی نه pdf فقط خود کتاب و ورق زدنش و عطر کاغذ و حس خوبه لمس ورق‌هاش😍

درمورد این برش از کتاب هم  بهتره دقت کنیم چون ممکنه حرفها و اعمال خودمون باعث اون برخورد تند شده باشه میخوام بگم مراقب روانشناسی زرد باشید 

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

کتاب میخونم اماباکتابای روانشناسی رابطه ای ندارم بیشترتاریخی میخونم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

برای من هیچی دلچسب‌تر از تورق کتاب نیست نه کتاب‌صوتی نه pdf فقط خود کتاب و ورق زدنش و عطر کاغذ و حس ...

عزیزم منم خیلی دوست دارم بخرم ولی حضوری وقت نمیشه برم بخرم و نمی‌دونم از کدوم انتشارات بگیرم هر کتابو

سایتی هست بشه سفارش داد؟

کتاب میخونم اماباکتابای روانشناسی رابطه ای ندارم بیشترتاریخی میخونم

منم همینطور.  الان کتاب ملکه شوکران رو میخونم خیلی قشنگه . میشه شمام بهم چند تا کتاب معرفی کنید 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
منم همینطور.  الان کتاب ملکه شوکران رو میخونم خیلی قشنگه . میشه شمام بهم چند تا کتاب معرفی کنید ...

کتابی که تمام کردم کتاب انجیرمعابدبودکه بیشتردرموردخرافات که بین مردمه والانم کنیزملکه مصر اماتاریخ ایران  زندگی پادشاهان ایران اگرچاپ قدیمشوگیربیاری خیلی جالبه سینوهه ....بایدکتابی گفتی پیداکنم نخوندم یاتوذهنم نیست 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کتابی که تمام کردم کتاب انجیرمعابدبودکه بیشتردرموردخرافات که بین مردمه والانم کنیزملکه مصر اماتاریخ ...

مرسی عزیزم . انجیر معابد هم تاریخیه ؟ مربوط به چه دورانی هست ؟

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
مرسی عزیزم . انجیر معابد هم تاریخیه ؟ مربوط به چه دورانی هست ؟

نه بیشترحالت رمانه که ازخرافات مردم سواستفاده میکنن برای درامدخودشون  داستانش مال سالیان قبله اولش اصلاسررشته داستان پیدانمیکنی مغزبچالش میکشه کم کم خوشت میاد بفتمی داستان چطورپیش میره  اینجا خرافاتی دارن اگرریشه درخت قطع کنی دچارمشکل میشی بیمارادکترنمیبرن میبرن پیش درخت 

نه بیشترحالت رمانه که ازخرافات مردم سواستفاده میکنن برای درامدخودشون  داستانش مال سالیان قبله ا ...

مرسی عزیزم . تاریخی دوست داری کتابای کریم علیزاده رو بخون 

مرسی عزیزم . تاریخی دوست داری کتابای کریم علیزاده رو بخون 

چشم سرچ میکنم کتاباشو