2777
2789
عنوان

شروع و پایان به سبک سایت😕☹️

122 بازدید | 9 پست

یکی تاپیک زده عکس عروسمو یکی دیگه تاپیک زده فکس عقدمو یکی دیگه تاپیک زده زندگیمون تموم شد🥲❤️‍🩹

برا هردو اونا دعا کنیم که زندگی خوبی داشته باشن و برای ایشون هم دعا کنیم که بعد از طلاق ( اگه گرفتن) هیچ مشکلی براشون پیش نیاد و بتونن زندگی خوبی بعد از این همه قصه داشته باشم و اگرم طلاق نداشتن شوهرش درست بشه و عاقبت هممون بخیر بشه❤️❤️‍🩹

* این موضوعات پارادوکس کنار هم دیدم حس عجیبی داشت برام*

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بیا تاپیک آخر خودم 🤣🤣🤣

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بیا تاپیک آخر خودم 🤣🤣🤣

همون مرغا؟😐🤣

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوف

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

جالب بود ، انشالله 

البته فکر میکنم سایت الگوریتم خاصی برای عناوین تاپیک ها هم داره 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
همون مرغا؟😐🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂

از این به بعد اسم مرغ بیاد 

من میمیرم از خنده

فقط اومدم ی سوال بپرسم ، گفتم الان کسی هم جواب نمیده

دیدم نههه ، مسخره بازی شد

خیلی با کامنتا خندیدم 😂😂😂😂😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

😂😂😂😂😂😂😂😂 از این به بعد اسم مرغ بیاد  من میمیرم از خنده فقط اومدم ی سوال بپرسم ، گ ...

بعضی کاربرا خیلی باحالن اصلا روح سایتن🤣🤣🤣

بعضی کاربرا خیلی باحالن اصلا روح سایتن🤣🤣🤣

دقیقااااااا

دقیقااااااا

نباشن اصلا سایت حال نمیده 

نباشن اصلا سایت حال نمیده 

آره خداییش