2777
2789
عنوان

آشنایی با پارانویید

3035 بازدید | 10 پست

دوستان پارانویید یه بیماریه 

علائم : خشم زیاد ، حسادت شدید ، اختلال دو قطبی عدم تعادل شخصیتی ، همیشه دنبال مقصرن ، تعصب زیاد ، حس خود برتر پنداری ، عدم انتقاد پذیری ، افراد مبتلا فکر می کنن دیگران بیمار هستن و همه دشمن هستن .....

اگه تجربه ی شخصی دارید مثلا درباره خودتون و یا اطرافیان تون در رابطه با این بیماری می تونید بیان کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا همه رو باهم داشته باشی پارانویید داری  یه مورد که نه

همه رو باهم دارم

دیگه چ علائمی هستن

بجز اون موارد حسادت زیاد

حسادت زیاد نسبت به شوهرم دارم

نه به خوشی بقیه

خودبرتر پندار هم نیستم اتفاقا بنظرم خیلی تباهم

ودی به لطف شوهرم افسردگی حاد داشتم دوباره برگشته

همه رو باهم دارم دیگه چ علائمی هستن بجز اون موارد حسادت زیاد حسادت زیاد نسبت به شوهرم دارم نه ...

حسادت شدید توشون به مرور زمان قوی تر میشه 

گاهی می تونه به صورت عاطفی بروز کنه 

آدم پارانوییدی حتی به رابطه عاطفی دخترش با شوهرش حسادت می کنه ...تو دعوا مثل جن زده هاست آدم رو شوکه می کنه و خیلی ترسناک میشه

همه رو باهم دارم دیگه چ علائمی هستن بجز اون موارد حسادت زیاد حسادت زیاد نسبت به شوهرم دارم نه ...

آدم های پارانویید خیلی دیگران رو مسخره می کنن 

مثلا طوری رفتار می کنن هیشکی رو آدم حساب نمی کنیم 

حتی باعث رنجش خانواده خودشون میشن 

همیشه احساس می کنن لیاقتشون بیشتره 

کم خوابی فکر و خیال زیاد افکار خودکشی تنفر و انتقام جویی و دائما احساس می کنن دیگران در حا نقشه کشیدن براشون هستن 

واا خواهر ترسوندیم نصف شبی دیگه چ علائمی داره

ترس نداره عزیز من 

پارانوییدی ها یه مشکل بزرگ دارن احساس می کنن دیگران بیمار آزارگر و خبیث هستن کوچکترین حرفی رو مثل یه سرب داغ تلقی می کنن که بهشون شلیک شده خیلی کینه ای هستن 

برای همین احساس می کنن سالم هستن و دیگران مریض هستن !

تعصب شدید نمی دونم کوبیدن عیب های مردم تو سرشون و دائم مسخره کردنشون برای افزایش اعتماد به نفس شون هم انجام می دن .

من دیگه بخوابم تا نگفتی روانی ام

شب بخیر گلم 

گاهی اوقات انسان به خاطر قرار گرفتن تو شرایط سخت و نامتعادل دچار عدم کنترل رفتار میشه 

این باعث نمیشه که بگن بیماری فقط میگن کمی روی خودت مسلط باش ....بیمارانی که مشکل روحی دارن توی شرایط عادی اصلا خوب نیستن حتی تو نرمال ترین شرایط زندگی رفتار نسنجیده نشون میدن