میدونی چیه از قدیم گفتن تا طمع نداشتن چیزی و حس نکنی قدرشو نمی دونی.من الان میفهمم ترس از دست دادن زندگیم آبروم شخصیتم چه حس ترسناکی داره برام خیییلی سخته هر آن منتظری دهن باز کنه تو کاملا نابود بشی ایشالا دشمنم تو این شرایط الان من قرار نگیره هیییییچوقت قدر آسایش و زندگی هاتون و بدونید حتی اگه نداشتید بخورید یا بپوشید اما شب سرتو راحت زمین میزاری تا بخوابی این بهترین نعمته🥺امشبم نماز شب میخونم و به خدا پناه میبرم اگه میشه برام دعا کنید خواهرانه🥺😭
مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو و خدا و قرآن دعام کنید از ته دلتون انشالله پدرم که در حق من و عزیزانم ظلم کرد ،ظلمش همین ساعت به خودش برگرده و دیگه نتونه یه سر سوزن در حقمون ظلم و ستم و بدی کنه و انشالله محتاجمون بشه حتی برا آب خوردن انشالله💔😭🤲
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
تو رو خدا و قرآن و جان هر کی دپست داری دعا کن انشالله پدرم و هر کی تا به امروز به من و عزیزانم تهمت زد و آبرومونو برد انشالله الان سکته کنن و بمیرن هر کی به من و عزیزانم تهمت زد و آبرومونو برد خدا ازشون نگذره انشالله💔😭
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭