2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من از نظر خودم حتی ازدواج خوبم تا ابد خوب نیست اخرش یجایی بد میشه دورم کم ندیدم

مشکلات هست فقط میتونیم کمترش کنیم مثلا میتونیم حداقل از نظر مالی انتخاب کنیم در رفاه بیشتری باشیم ، یا خانواده بافرهنگ ما بیشتر همخوان باشه وگرنه زندگی همه بالاپایین داره قطعا

میدونم عزیزم ولی همون دعواهایی ک میکنن کلی تحقیر میشن چجوری میتونن بعد از دعوا و تحقیر و سرکوفت ب هم ...

طبیعیه

اوایل ممکنه نوع و مدت دلخوری ها زیاد باشه ولی اگه هدف زندگی کردن باشه،کم کم نوع دلخوری ها کمتر میشه و جاش به  تفاهم میده

😐🤷🏻‍♀️

نه بابا، شوهر خوب کردن،خوبه 

یکی که عین کوه پشتته،یکی که از لحاظ مالی ساپورتت میکنه،یکی که وقتی صداش کنی میگه جانم 

یکی که اسمت تو گوشیش،نفسم سیو شده 

بسه یا بگم؟

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
رویاییه ولی خوبه🥲

خوب کنارش یه اخلاقای هم داره دیگه 

بابا آدمه،ربات نیست که 

گاهی مثل زودپز جوش میاره،باید یه ربع بری ظرفارو بشوری و محل ندی تا سوپاپش بخوابه 

گاهی از گرونی نق میزنه ،باید تحمل کنی😂

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.