2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی...مامای همراه

367 بازدید | 11 پست

سلام ب همه...من ۲۵ سالمه و باردارمو شکم اولمه و دوستدارم طبیعی زایمان کنم چون دیدم کسایی ک دورم بودن بعد از سزارین چقد عذاب کشیدن...حالا میخواستم از تجربیات شما استفاده کنم اگه طبیعی بودین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام کار خوبی میکنی 

تجربه سه بار زایمان طبیعی دارم 

ولی ماما نداشتم دکترم همش کنارم بود

فقط دولتی نرو ترجیحا 

دردات شروع شد هول نشو 

یه شربت جلاب )سرچ کن دستورشو( درست کن با شروع دردات کم کم بخور

بخوام صادق باشم باهات:دردش یه جوریه انگار باید بمیری ولی نمیمیری زنده میمونی

ولی دوتا نکته داره:مدت زمان این قسمت شدیدش کوتاهه

و اینکه بعدش حس میکنی روی ابرها قدم میزنی حس بعدش عالیه

من بچه سومم را انگار از مغازه خریدم بعد زایمان بلافاصله عین یه آدم عادی بودم که پریود شده فقط .

کلی هم هرسه را بعد زایمان شیر میدادم و سیر و پر میرفتن تو بخش لباس میکردن تنشون

به نظرم درداش برای همه مثل هم نیست من سر بچه اولم برای چکاپ ۳۷ هفته رفتم دکتر ، که دکتر برای اولین بار معاینه کرد و بهم گفت دهانه رحم ۳ سانت بازه و باید بری بیمارستان بستری بشی منم رفتم همه کارامو کردم و دوش گرفتم و رفتم بیمارستان که شده بود ۶ سانت و بستری شدم اصلا هم درد نداشتم تا ۸ سانت وقتی هم دردام شروع شده ۱ ساعت بعدش زایمان کردم سر بچه دومم هم کیسه آبم نشتی داشت رفتم بیمارستان که تست بگیره ببینم کیسه ابه یا نه که بعد از معاینه گفت ۵ سانت بازه و داری زایمان میکنی من هم اصلا درد نداشتم کل دردای من سر بچه دومم ۵ دقیقه هم نشد.‌در صورتی که من مادرم تجربه تلخی از دوتا زایمان طبیعی داشت و منم خیلی میترسیدم و دوست داشتم سزارین بشم ولی بعد که زایمان کردم فهمیدم  همه مثل هم نیستن و آستانه درد هرکس فرق داره ..امیدوارم به راحت ترین روش زایمان کنی چه طبیعی چه سزارین هر دوش باید تا ۴۰ روز استراحت کنی و به خودت برسی