2777
2789
عنوان

تا حالا شده بی دلیل دلتون بگیره

73 بازدید | 11 پست

من امشب دلم گرفته اما نمیدونم چرا🤔دارم چرت و پرت های گذشتمو الکی مرور میکنم

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

اره. افسردگی مزمن فک کنم 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره. افسردگی مزمن فک کنم 

🤔افسردگی گرفتم یعنی؟

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

بعضی اوقات از شدت عصبی بودن بهم حمله عصبی دست میده و فقط نیرم تو دستشویی مدرسه تا اون لحظات شوم تموم شن و راحت گریه کنم . میدونی اون موقع ها از خودم میپرسم چی باعث حال بد الان من شده ؟ میتونم براش کاری کنم؟ اگه این مشکل  اصلا نبود چقدر فرق میکرد کارهایی که میکردم ؟ اگه بخوام بهتر بشم چی جلومو گرفته ؟ و .... به جورایی خوامو توی سیر سوالات منطقی میندازم و بهم کمک کرده امتحانشون کن 

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 
🤔افسردگی گرفتم یعنی؟

شاید. 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
اینقدر با دلیل دلم گرفته ک وقت برا بی دلیلی نیست😄

🤕

بعضی اوقات از شدت عصبی بودن بهم حمله عصبی دست میده و فقط نیرم تو دستشویی مدرسه تا اون لحظات شوم تموم ...

❤️🌹ممنونم مهربون

تا حدودی تونستم حالمو خوب کنم اما هنوز یه ذره عذاب وجدان دارم

❤️🌹ممنونم مهربون تا حدودی تونستم حالمو خوب کنم اما هنوز یه ذره عذاب وجدان دارم

بگیر بخواب 

به قول ما شیرازیا ؛ باکیت نیست

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ...