2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون..؟؟؟+زایمان

915 بازدید | 98 پست

سلام دوستان زایمانم نزدیکه35هفته ام 

میخام طبیعی باشم از دکترم سوال گرفتم گفت ماما خصوصی نگیر(دکترمم یکی از بهترین دکترای شهرمونه) و امشبم یه ماما بهم گفت ماما خصوصی نگیر...

میشه اگر تجربه ای دارید کمکم کنید؟با دلیل لطفا(ممنون میشم خانمایی که خودشون ماماخصوصی داشتن جوابمو بدن)

خانمای بوشهری هم اگر بود لطفا بگه چندتا سوال بپرشم ازش متشکرم

تعداد رای : 9
نظرسنجی
بگیر واقعا کمکت میکنه(لطفا تیک زدید دلیلشم بگید)و اینکه خودتون داشتین
4
44%
نگیر کاملا چرته
5
55%
همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ای نداشتم ولی چرا ماما خصوصی نگیری؟ اونجا ماما کمکت می‌کنه 

گفتن ماما سعی میکنه بچه رو بزور دنیا بیاره خوب نی

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

تجربه طبیعی ندارم ولی اون موقع که بهش فک میکردم میخواستم حتما بگیرم. خب از دکترت میپرسیدی یا ازون ماما که چرا میگن نگیر؟ ورزشارو بهت میده تنفس درستو یادت میده تو زایمان کنارته و راهنماییت میکنه و...

تجربه طبیعی ندارم ولی اون موقع که بهش فک میکردم میخواستم حتما بگیرم. خب از دکترت میپرسیدی یا ازون ما ...

والا دکترم گفت بزور بچه رو دنیا میاره و از این حرفا 

وا چه حرفا😐 یعنی ماما خصوصی بگیری دکترت نمیاد بالا سرت؟

نه دکترم نمیاد متخصصه گفت بالا سر طبیعی هیچ متخصص زنانی نمیره....!!!!

ماما خصوصیه برای وقتیه ک دکتر ندارن ماما همه کارا رو می‌کنه بچه رو دنیامیاره بخیه می‌کنه ،ماما همراه بگیر ولی مامایی بگیر ک کارش خوب باشه از چند نفر تعریفشو شنیده باشی تدابیر رو بلد باشه مهربون باشه بعضیا هیچی بلد نیستن الکی پول حروم میکنن

تو شهر ما اصلا همچین چیزی نیس

چ ماما داشته باشی چ نداشته باشی دکتر خودت میاد بالاسرت

ماما فقط ب کنترل دردقبل زایمانت کمک میکنه

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

فکر نمیکنم اینطور باشه. از یه دکتر دیگه سوال کن من اون موقع که تو پروسه انتخاب نوع زایمانم بودم با دکترم که حرف میزدم اصلا همچین چیزی نگفت. بعدم اطرافیانم خیلیا تحت نطر دکتر خودشون طبیعی رفتن ماما نگیری دکترم که نمیاد. دیگه بیمارستانم نری راحت تری میگفتی گوشه خونه زایمان میکنم😒

کی گفته؟ پس بیکارند مردم برن پیش دکتر ؟ وقتی قراره هرکی از راه برسه بچه رو دنیا بیاره ! اون توی بیمارستان دولتی هست ک دکتر براساس شیفت هرکس باشه میاد بالا سر زایو ولی جاهای دیگه حتما دکتری ک انتخاب کردی خودش میاد

ماما خصوصیه برای وقتیه ک دکتر ندارن ماما همه کارا رو می‌کنه بچه رو دنیامیاره بخیه می‌کنه ،ماما همراه ...

منظورم همون ماما همراه بود دیگه

والا ینفر تو شهرمون هستش تعریفش از چندنفر شنیدم حالا یه ماما امروز ازش سوال میکردم بدشو‌میگفت (گفت هرکی گرفتی اینو نگیر) بدرد نمیخوره و اینها

ولی یه ماما دیگه این ماما رو بهم معرفی کرد گفت خوبه

نمیدونم چیکارکنم یکی میگه خوب یکی میگه بد