مثال بهتری پیدا نکردم😐 امروز پیش دختر عمم بودم تا پارسال از من لاغر تر بود دوتامون اسکلت الان عجیب چاق شده خصوصا از صورت مشخصه چاقیش برا خوردن نیس ینی با فاصله یک ماه دیدمش خیلیی تغیر کرده شمام داشتین اطرافتون این مدلی؟ اگه راه حل دارین برا منم بدین واقعا فشار خوردم😐😂
یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی خدم کلی پودر چاقی خوردم تو دو ماه ۳ کیلو فقد اضاف کردم
چنین تغییری تو یه ماه عجیبه!!
یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️
بله یکی رو میشناسم ک ی عالمه قرص خورده و الان حسابی پر و چاق شده قبلش خیلی لاغر بود
پس چرا من اینارو مخورم روم تاثیر انچنانی نداره؟مشکل کجاس ؟
من جوانه ی گندم گرفتم ، لاغر بودم ولی نه استخوانی اسکلت ، کمرم هم گوده از اول الان که یکم چاق شدم عجیییب قشنگ شده خصوصا که قدمم بلنده ، به عنوان مدلینگ پیشنهاد داشتم ولی فعلا نمیشه
نمیدونم ولی قرص و کپسول اینارو اصلا پیشنهاد نمیکنم در کل. خوردن جوانه گندم خوبه اونم ی مارک خوب همر ...
جوانه گندم خوردم فقد صورتم تپل شد هیکلم تغییری نکرد
تخم مرغ و سیب زمینی رو امتحان مکنم مرسیی عزیزم🫀