سلام من کلاس نهمم و نه به تجربی علاقه دارم نه به انسانی و نه میخوام برم هنرستان
فقط ریاضی میمونه که خودم هم بهش علاقه دارم ریاضی و فیزیکم خوبه
اما به مهندسی علاقه ای ندارم نمیخوام ساختمون سازی کنم مهندسی کامپیوتر هم نه چشمام ضعیف میشه کلا درک درستی از مهندسی ندارم بازار کارش رو نمیدونم چیان راهنمایی کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سعی کن هر رشته ای که میری از همون اول صد خودتو بذاری تلاش کنی براش صددرصد آینده داره فقط باید خیلی تلاش کنی بهونه نیاری علاقه هم مهمه که میگی فقط ریاضی دوست داری خیلی خوب تصمیمت رو بگیر بعداً پشیمون نشی
آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمیافتد،کسی نمیتواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی! ادوارد الریک
عزیزم اصلا دروس راهنماییو ملاک دبیرستانت قرار نده زمین تا اسمون درسا فرق داره
بنظرم برو کتابای هر رشته رو دانلود کن ببین یا ی تیکه از تدریس هر رشته ببین
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀 د /د/س/چ/چ😍 امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر من برات صبر میکنم❤