2777
2789
عنوان

رشته ریاضی فیزیک

556 بازدید | 30 پست

سلام من کلاس نهمم و نه به تجربی علاقه دارم نه به انسانی و نه میخوام برم هنرستان

فقط ریاضی میمونه که خودم هم بهش علاقه دارم ریاضی و فیزیکم خوبه

اما به مهندسی علاقه ای ندارم نمیخوام ساختمون سازی کنم مهندسی کامپیوتر هم نه چشمام ضعیف میشه کلا درک درستی از مهندسی ندارم بازار کارش رو نمیدونم چیان راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن هر رشته ای که میری از همون اول صد خودتو بذاری تلاش کنی براش صددرصد آینده داره فقط باید خیلی تلاش کنی بهونه نیاری علاقه هم مهمه که میگی فقط ریاضی دوست داری خیلی خوب تصمیمت رو بگیر بعداً پشیمون نشی 

ریاضی رشته گسترده ای هست پسر من هم رفته ریاضی درسش اینقدر خوب بود الان افتضاح شده

ببینید من نگفتم منو از ریاضی زده کنید قطعی شده برم ریاضی گفتم شاخه هاش رو توضیح بدید

همش ساختمون سازی نیست که

مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک

نگران نباش همه مهندس های کامپیوتر هم عینکی نیستن😂

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

مهندسی طیف گسترده ای داره

فقط ب ساختمان سازی ک ختم نمیشه 

البته من خودم ک تجربی بودم

ولی مهندسی برق

مکانیک 

عمران

صنایع 

مهندسی پزشکی 

اینا از تعداد رشته هابی هستن ک افراد زیادی انتخابشون میکنن

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
ببینید من نگفتم منو از ریاضی زده کنید قطعی شده برم ریاضی گفتم شاخه هاش رو توضیح بدید

میکانیک 

الکترونیک 

حسابداری 

ریاضی محض

معماری 

عمران

تو اینترنت سرچ کن بهتر گیر دستت میاد 

مهندسی شیمی و فیزیکمهندسی معدن 

مهندسی نفتو الی آخر 

❤❤❤

عزیزم اصلا دروس راهنماییو ملاک دبیرستانت قرار نده زمین تا اسمون درسا فرق داره

بنظرم برو کتابای هر رشته رو دانلود کن ببین یا ی تیکه از تدریس هر رشته ببین

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

منم نهمم و به هیچی علاقه ندارم

به نظرم بین نظری فقط تحرب یو ریاضی خوبه

انسانی و هنر من خوشم نمیاد 

ریاضی رشته‌هاش مهندسی هستن و به نظرم مهندسی عمران خیلی خوبه

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

ببین رشته ریاضی عالیه هم قبولیش زاحتتره تو کنکور هم رقابت کمتره بهترین رشته هم بین مهندسی ها کامپیوتره که واقعا توش پوله.

اما اگه مهندسی دوس نداری رشته های مدیریت و اقتصاد که وابسته به ریاضین هست که جزو مهندسی حساب نمیشه