2777
2789
عنوان

بنظر شما سرنوشت من چی میشه☹

249 بازدید | 10 پست

شماهایی که پیام منو میخونید 

من ۲۲ سالمه پدر مادرم دارن طلاق میگیرن 

من چند ساله پشت کنکورم ،انقد مسخره شدم حرف شنیدم ،قضاوت شدم همه اینا به کنار من جوونیم رو گذاشتم رو کنکور 

اما میدونین چرا نشد ؟ 

اول کم کاری خودم 

دوم مشکلات خانوادگی و والدینم 

ازتون میخام دعا کنید اگر صلاحع که پدر مادرم جدابشن و خدا به منی که بچشونم صبر و تحمل و طاقت بالا و فراوان برای قبول این اتفاق بهم بده

ویع دعای دیگه اینکه تروخدا برام دعا کنید اون رشته و دانشگاهی که مد نظرمه دوسش دارم قبول بشم همونی که خودم میخام همونی که قلبم باهاشه

۱۲ سال  مدرسه درس خوندم ۵ سال پشت موندم 

الانم بااین شرایط نیاز ب تمرکز دارم ۳ ماه دیگه کنکوره 

من باید خودمو جمع و جور کنم برسونم 

دعا کنید از نطر روحی حالم اوکی بشه 

شرایط به نفع من پیش بره 

من قبول بشم 

یه خوشحالی از ته ته ته ته ته دل بکنم 

جبران بشه

بشوره ببره همه این جریانارو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۲ ولی چند سال پیش طلاق گرفتن 

حرف مردم چیزی نیست خدا سرنشتو میسازه 

واسه کنکور خواستی بیا اینجا تازه زدم

https://t.me/KonkorCafe

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

اسی هیچوقت جدایی پدرمادرتو از خدا نخوای چون اتفاقای خیلی بدی بعدش میفته فکر نکن که راحت میشی نمونش خ ...

میشه این حزفا رو ب من نزنید؟

من روح و روانم پوکیده و داغونه 

هیچ وقتم از خدا جدایی نخواستم 

میبنی ک گفتم اگ صلاحه اگ خیر جدایی 

همین

سلام انشالله خیره،حتما سختت بوده آنقدر درس خوندن و چقدر اراده خوبی داری من بودم همون سال اول میرفتم پیام نور 

نگران نباش دختر منم نوجوان و من و پدرش جدا زندگی میکنیم برا اینکه بچه ها تو مدرسه خجالت نکشن طلاق نگرفتیم اما بچه ها بعد یکسال عادت کردن به این شرایط ،تو هم عادت می‌کنی یا با پدر بمونی یا با مادر،خدا پشت پناهت